30 Ιουν 2014

Κοιμηθείτε γυμνοί για να σώσετε τη σχέση σας!

Μεγάλη έρευνα στην Αμερική
Το 57% των ατόμων που κοιμούνται χωρίς ρούχα, δηλώνουν ευτυχισμένα με τον σύντροφό τους, αν και σπουδαίο ρόλο παίζουν και οι τρόποι συμπεριφοράς στην κρεβατοκάμαραΞεχάστε τις πυζάμες και τα μποξεράκια και κοιμηθείτε όπως σας γέννησε η...
μαμά σας εάν θέλετε να μακροημερεύσει ο γάμος σας,σύμβουλεύουν οι ειδικοί. Ερευνα της αμερικανικής εταιρείας "Cotton USA" σε δείγμα 1.004 Βρετανών έδειξε πως το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου είναι η... γύμνια στο κρεβάτι.

Η μελέτη, που διεξήχθη σε ζευγάρια που ήταν παντρεμένα επί πολλά χρόνια ή απλά είχαν πολυετή σχέση,έδειξε ότι όσα κοιμόντουσαν ολόγυμνα, δεν είχαν περάσει το κατώφλι του... δικηγόρου (ή δεν είχαν φθάσει στα πρόθυρα του χωρισμού).
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύει η "Daily Mail", το 57% των ατόμων που κοιμούνται χωρίς ρούχα, δηλώνουν ευτυχισμένα με τον σύντροφό τους. Η έρευνα έδειξε ότι, τέσσερις στους δέκα Βρετανούς που κοιμούνται γυμνοί,δηλώνουν ευχαριστημένοι από την σχέση τους ενώ για τους μεσήλικους,το αντίστοιχο ποσοστό ήταν σχεδόν ένας στους δύο (45%).

Οι πυτζάμες και γενικότερα τα ρούχα στο κρεβάτι παρεμποδίζουν την καλή ερωτική ζωή των συντρόφων. Το 57% των ερωτηθέντων που αφήνονται στα χέρια του Μορφέα χωρίς να καλύπτουν το σώμα τους με ρούχα, παραδέχονται ότι δεν έχουν πρόβλημα με το ταίρι τους, ενώ το ποσοστό που αφορά όσους φορούν πυτζάμες και νιώθουν ικανοποιημένοι από την σχέση τους ανέρχεται στο 48%. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι, εκτός από το ολόγυμνο σώμα στο κρεβάτι που, αν μη τι άλλο, εξάπτει το ερωτικό ενδιαφέρον των συντρόφων, παίζουν ρόλο και οι... τρόποι καλής συμπεριφοράς.

Ο Στίβεν ΜακΚένσι από το Πόρτσμουθ εξηγεί στην βρετανική εφημερίδα πως, από τότε που ο ίδιος και η σύζυγός του κοιμούνται γυμνοί, νιώθουν πιο χαλαροί και ευτυχισμένοι.
Από την πλευρά της, η υπεύθυνη της Cotton USA, Στέφανι Τιερ Ράτκλιφ, επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την επιτυχία μίας σχέσης. Όμως υπάρχει ένας παράγοντας τον οποίο συχνά παραβλέπουν οι ειδικοί: το περιβάλλον της κρεβατοκάμαρας.

«Το να κοιμάσαι μαζί με κάποιον άλλον,δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας», εξηγεί η Ράτκλιφ προσθέτοντας πως γενικότερα, οι τρόποι του συντρόφου στην κρεβατόκαμαρα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την σχέση.
Το 50% των συντρόφων δηλώνει ότι ενοχλείται από τον/την αγαπημένη του όταν τρώει στο κρεβάτι, το 59% ότι νιώθει απέχθεια όταν βλέπει τον σύντροφό του να πετάει στο πάτωμα τα λερωμένα ρούχα και το 23% να δυσανασχετεί ότι ο σύντροφός του φοράει κάλτσες στη διάρκεια του ύπνου.
Πηγή : protothema.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...