11 Ιουν 2015

10 Προβλήματα Ομορφιάς, που βρίσκουν λύση με λεμόνι!!

Βάλτε το λεμόνι στην καθημερινή σας beauty ρουτίνα, για να λύσετε 10 βασικά θέματα ομορφιάς!!......

  1. Βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής και την εξαφάνιση των σημαδιών: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε απαλά μια φέτα λεμονιού στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 5 λεπτά και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.
  2. Μειώνει τα μαύρα στίγματα: Το λεμόνι λειτουργεί σαν φυσικό λευκαντικό της επιδερμίδας. Την κάνει πιο λαμπερή και βοηθάει στη μείωση των μαύρων στιγμάτων.
  3. Λευκαίνει τα δόντια: Μια φορά την εβδομάδα, βάλτε λίγη μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες λεμονιού στην οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά.
  4. Μειώνει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας: Βάλτε λίγο λεμόνι στο πρόσωπό, πριν κοιμηθείτε και αφήστε το, όλο το βράδυ. Το πρωί ξεβγάλτε καλά και επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέσα στην εβδομάδα.
  5. Κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά: Βάλτε μερικές σταγόνες λεμόνι στο κοντίσιονέρ σας και χρησιμοποίηστε το κανονικά. Ειδικά αν έχετε ξανθά μαλλιά, θα αναζωογονήσετε το χρώμα και θα εξαφανίσετε τη θαμπάδα.
  6. Δυναμώνει τα νύχια: Βάζοντας λίγο λεμόνι στα νύχια σας, όχι μόνο θα τα δυναμώσετε αλλά και θα εξαφανίσετε τα κίτρινα σημάδια.
  7. Επαναφέρει τα σκασμένα χείλη: Πριν κοιμηθείτε, τρίψτε μια φέτα λεμονιού στα σκασμένα σας χείλη. Το επόμενο πρωί ξεβγάλτε καλά τα χείλη σας και χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό lip balm για σούπερ αποτελέσματα.
  8. Καθαρίζει σε βάθος σώμα και πρόσωπο: Φτιάξτε μόνες σας ένα σούπερ καθαριστικό προϊόν για σώμα και πρόσωπο αναμειγνύοντας γιαούρτι, λεμόνι και το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. 
  9. Ενυδατώνει την επιδερμίδα: Χρησιμοποιήστε το σε καθημερινή βάση για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας και να την καθαρίσετε σε βάθος.
  10. Φυσικό λίφτινγκ με γιαούρτι και λεμόνι!! Αποκτήστε νεανική εμφάνιση και διώξτε τις ρυτίδες. Mε 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι και 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού!! Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά. Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι. Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα. Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά. Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για φυσικό, στιγμιαίο λίφτινγκ, αλλά και για την εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...