20 Φεβ 2013

Το Flix προβλέπει τα 85α Όσκαρ: Α' και Β' Γυναικείος ρόλος

Μετρώντας αντίστροφα προς τη βραδιά της απονομής των 85ων βραβείων Όσκαρ την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, το Flix σας ξεναγεί σε κάθε κατηγορία, με προγνωστικά, νούμερα, στατιστικές, trivia, πληροφορίες και κριτικό ένστικτο!.......


Σημαντικές ερμηνείες, ξεχωριστές ηρωίδες, ρόλοι που διαψεύδουν ότι οι γυναίκες στο σινεμά έχουν ημερομηνία λήξης. Υποψηφιότητες που αναμιγνύουν καθιερωμένες, βραβευμένες βετεράνους με φρέσκα ταλέντα που ξεπήδησαν τα τελευταία χρόνια στα κινηματογραφικά πράγματα και απαιτούν την προσοχή μας.

Οι φετινές Οσκαρικές κυρίες, σύμφωνα με το news247.gr, είναι έτοιμες να σπάσουν όλα τα ρεκόρ: ανάμεσά τους η μικρότερη υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου (η Κουαβενζανέι Γουόλις των «Μυθικών Πλασμάτων του Νότου», η οποία ήταν 6 χρονών όταν γύρισε την ταινία) και η γηραιότερη επίσης της κατηγορίας (η Εμανουέλ Ριβά πρωταγωνίστρια της «Αγάπης» του Μίκαελ Χάνεκε, τη βραδιά της απονομής θα κλείσει τα 86 της χρόνια).

Κι αν στη κατηγορία του Β' Γυναικείου ρόλου παίζεται ένα από τα πιο σίγουρα στοιχήματα της βραδιάς, ο Α' ρόλος μπορεί να έχει ανατροπές.

Αναλυτικά οι γυναικείες υποψηφιότητες

Διαβάστε ακόμα:

*Το Flix προβλέπει τα 85α Όσκαρ: Α' και Β' Ανδρικός Ρόλος

*Το Flix προβλέπει τα 85α Όσκαρ: Πρωτότυπο και Διασκευασμένο Σενάριο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...