25 Φεβ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/2

Τα ζώδια σήμερα
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα 26 Φεβρουαρίου.
Το απόφθεγμα της ημέρας:"
Μόνο μέσα απο την δοκιμασία ο άνθρωπος ανακαλύπτει τον εαυτό του"...
ΚΡΙΟΣ 
Χρειάζεται να κάνετε υποχωρήσεις και να ασχοληθείτε ακόμα και με τα πιο ταπεινά θέματα τα οποία μερικές φορές δεν τους δίνατε και πολύ σημασία. Η σχέση με έναν Παρθένο θα σας οδηγήσει σε μια λογική που ίσως να σας βοηθήσει για να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας ή το πρόγραμμα διατροφής σας και κατ' επέκταση τα θέματα υγείας σας. Η προσφορά και η υπηρεσία που μπορεί να ζητηθεί να κάνετε σε πολύ δικά σας άτομα σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ενεργητικοί και χρήσιμοι αλλά μπορεί και να δυσανασχετήσετε γιατί έχετε πολλά πράγματα να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια τάξη και γίνεστε πολύ πιο πρακτικοί και λογικοί σε ένα ρομάντζο που πάει να αναπτυχθεί ακόμα και με έναν φίλο που δεν έχουν μπει όμως τα όρια από καμία πλευρά. Είστε πάντως έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις και να γίνετε λιγότερο απαιτητικοί. Το ρίσκο σας ευνοεί και για αυτό τολμήστε να κάνετε συνδυασμούς που παλιά αποφεύγατε και θα δείτε ότι θα βγήκε κερδισμένοι. Ένας Παρθένος ή Ιχθύς έχει την δυναμική να σας κερδίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Είστε κάπως πελαγωμένοι και μέσα από δυσκολίες και πρακτικά πολύπλοκα θέματα βάζετε κάπως το νερό στο αυλάκι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζορίζεστε και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε και γενικά σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Επειδή θα έχετε ανάγκη να γράψετε ή να εκφραστείτε πιο έντονα αν δεν το κάνετε λόγω της μεγάλης ενέργειας που διαθέτετε θα γίνετε ανήσυχοι, και ίσως ξεσπάσετε με έντονες συζητήσεις ή ακόμα και προσπαθώντας να αποδείξετε διάφορες θεωρίες τις οποίες ασπάζεστε τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Έχετε την επιθυμία να κάνετε ανασκόπηση στο παρελθόν αλλά και ευχάριστες συζητήσεις και επαφές είτε με συγγενικά πρόσωπα είτε με συνεργάτες ή άτομα που θα σας βγάλουν από την πλήξη και την μονοτονία. Γενικά ό, τι χαρίσματα έχετε είναι σήμερα πιο εύκολο να τα εκφράσετε και μέσα από αυτά να πάρετε ένα κέρδος ή τελικά αυτό που σας ανήκει. Για να μάθετε σήμερα περισσότερα πράγματα καλό είναι να ακούσετε πιο πολύ τους άλλους και να έρθετε στην θέση τους.

ΛΕΩΝ 
Τα χρήματα και γενικά τα υπάρχοντά σας είναι σημαντικά, τουλάχιστον για σήμερα, για την συναισθηματική σας ασφάλεια. Ίσως να βάλετε φρένο σε μια συνεργασία ή σε μια σχέση που μπορεί να σας έχει ψιλοκουράσει είτε με την έλλειψη δράσης είτε από κάποιες ιδέες οι οποίες δεν υλοποιούνται σχεδόν ποτέ. Ο Παρθένος θα σας απασχολήσει περισσότερο και κυρίως στο θέμα ενός ακινήτου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά είστε έτοιμοι να δοθείτε σε πολύ κοντινά σας άτομα. Επειδή θα είστε αρκετά ευάλωτοι αλλά και ευκολόπιστοι γιατί μπορεί να μην έχετε καθόλου πρακτικό πνεύμα, να είστε πιο προσεκτικοί στις συνεργασίες σας ή ακόμα και σε μια «ιδανική σχέση» όπως την λέτε μέσα σας γιατί υπάρχει και μια δόση υπερβολής που ίσως να μην την καταλαβαίνετε τώρα αλλά θα σας ζορίσει αργότερα.

ΖΥΓΟΣ
Νιώθετε κάπως κουρασμένοι και ίσως μερικοί να απομονωθείτε για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Η καθημερινότητά σας ίσως να είναι πιο δύσκολη γιατί σε μερικούς υπάρχει ένα μπέρδεμα και χάος σε πολλές υποθέσεις οπότε θα πρέπει εξ ορισμού να μαζευτείτε για να μην γίνουν λάθη και παραλείψεις. Ένας Ιχθύς ίσως να επανέλθει αλλά παρόλο που θέλει να τα ξαναβρείτε δεν σας δίνει τα εχέγγυα για το μέλλον. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και αρχίστε να βάζετε τα πράγματα στην θέση τους. Αν έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο τώρα μπορεί να βγει στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε εν μέσω φίλων και γνωστών και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη την καριέρα σας ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την βελτίωση της καθημερινότητάς σας και της ζωής σας. Η διάθεσή σας γενικά είναι καλή, εκτός από κάποιες μεταπτώσεις που μπορεί να έχετε λόγω μεγάλης συναισθηματικής ευαισθησίας. Το ρομαντικό στοιχείο ίσως να έχει βγει στην επιφάνεια μέσα σε μια σχέση αλλά και από την άλλη να είστε κάπως αδύναμοι ή πολύ υποχωρητικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Είστε κάπως αγχωμένοι και αναστατωμένοι γιατί έχουν βγει στην επιφάνεια διάφορα θέματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με λογική και πρακτικότητα. Ίσως χρειάζεται να έχετε περισσότερο ρεαλισμό σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σας. Γενικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε συνεργασίες και επαφές. Δεν χρειάζεται να χάσετε την ψυχραιμία σας αν δείτε ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε. Η δύναμή σας είναι στο να μπορείτε να ξεπερνάτε τα εμπόδια με εξυπνάδα και με αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Είστε πολύ προσεκτικοί και οργανωμένοι και προσπαθείτε να παγιώσετε κάτι καινούργιο που έχετε ήδη ξεκινήσει. Επαφές και ταξίδια σας δημιουργούν μεγαλύτερη ευκολία στο να στηρίξετε το άνοιγμα που θέλετε να κάνετε. Από την άλλη ιδέες εμπνεύσεις αλλά και ένα μεγαλύτερο άφημα ή μαλάκωμα απέναντι σε κάποιες καταστάσεις που είστε πολύ αυστηροί θα σας δικαιώσουν και συγχρόνως θα σας ανοίξουν μεγαλύτερες πόρτες. Η μόρφωση ή η εκμάθηση νέων πραγμάτων σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Αντιμετωπίζετε κάποιες υποθέσεις με περισσότερη λογική και πρακτικό πνεύμα. Επειδή είστε υποχρεωμένοι να κάνετε μεγάλες υποχωρήσεις σε συνεργασίες και επαφές ίσως να χάσετε για λίγο τον στόχο σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγαλύτερο έλεγχο και τάξη. Θα έρθετε πιο κοντά με έναν Παρθένο και ίσως να έχετε από κοινού αναλάβει κάποια καθήκοντα τα οποία είναι αναγκαία να γίνουν και κυρίως να μην αποφεύγετε τις λεπτομέρειες ακόμα και μια απλής δουλειάς γιατί εκεί μπορεί να βρίσκετε η ουσία των πραγμάτων.

ΙΧΘYΕΣ 
Μην σας πιάσει πανικός αν ξυπνήσετε ξαφνικά και συνειδητοποιήσετε ότι ένα συγκεκριμένο θέμα δεν το είχατε καν υπολογίσει. Αντίθετα να το δείτε σαν κάτι πολύ καλό που σας βγάζει από μεγαλύτερο κόπο, χρόνο και χάσιμο χρήματος. Σίγουρα με τους πέντε πλανήτες στους Ιχθύες (γιατί μπαίνει σήμερα και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας) θα διαπιστώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη ενέργεια, δράση και κινητικότητα, κάτι που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την δύναμή σας και κάνετε τα όνειρά σας πράξη. 
Πηγή: astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...