26 Φεβ 2013

H Xουρρέμ όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Αποκλειστικές και σούπερ σέξι φωτογραφίες!

Η... άλλη «Χουρρέμ» Ζαρτιέρες, δωδεκάποντα και ντεκολτέ που κόβουν την ανάσα
Της Γιάννας Παπανικολάου
Τη γνωρίσαμε μέσα από την τουρκική σειρά του ANT1 «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει απ' όλους τους πρωταγωνιστές όχι τόσο εξαιτίας του ρόλου της «κακιάς» και «πονηρής» που υποδύεται, αλλά και για τη χυμώδη εμφάνισή της. Η «News» σάς παρουσιάζει για πρώτη φορά τη σέξι πλευρά τής Μεριέμ Ουζερλί ή αλλιώς της «Χουρρέμ». Απολαύστε την...


Η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της, τα κόκκινα μαλλιά της και οι πλούσιες καμπύλες της είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που έχουν κάνει τη Μεριέμ Ουζερλί μία από τις πιο καυτές παρουσίες της τουρκικής σόουμπιζ, και όχι μόνο. Έφυγε από τη Γερμανία και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Τουρκία όπου είδε το μεγάλο όνειρό της να πραγματοποιείται. 


Πρωταγωνίστησε με το «καλημέρα σας» στην πιο πετυχημένη σειρά της τουρκικής τηλεόρασης και φυσικά είδε τις μετοχές της να χτυπάνε κόκκινο! Δεν άργησαν, λοιπόν, να έρθουν και οι προτάσεις για φωτογραφίσεις και εξώφυλλα, στα περισσότερα από τις οποία μας έδειξε μια τελείως διαφορετική πλευρά της... Αυτήν της σέξι «Χουρρέμ».
Άλλοτε με ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες και άλλοτε με βαθύ ντεκολτέ και μίνι που μόλις καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, η «Χουρρέμ» απέδειξε πως δικαίως την αποκαλούν«sex symbol» της γενιάς της. Το αθώο αλλά και συνάμα όλο υποσχέσεις βλέμμα της, οι πλούσιες και σέξι καμπύλες της και η γενικότερη ομορφιάς της κεντρίζουν το ενδιαφέρον του αντρικού πληθυσμού. 


Πιο εξεζητημένη φωτογράφιση ήταν αυτή για το περιοδικό «GQ», όπου η Μεριέμ Ουζερλί κάθισε στο «θρόνο» της φορώντας κομπινεζόν καιChristian Louboutin γόβες ή σε ένα άλλο καρέ όπου φωτογραφήθηκε τελείως γυμνή με μια καρέκλα να την καλύπτει! 

Αλλά και η κοινή φωτογράφιση που έκανε με την Αϊσέ Αρμάν σε ένα χαμάμ, όπου άφηνε πολλά στην φαντασία των αντρών, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, προκαλώντας και αυτή ιδιαίτερη αίσθηση... 
Πηγή: athensmagazine
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...