27 Φεβ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/2

Τα ζώδια σήμερα
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα 27 Φεβρουαρίου.
Το απόφθεγμα της ημέρας:"Κάθε εμπόδιο που ξεπερνάμε με εξυπνάδα και καλοσύνη γίνεται σκαλοπάτι για να περάσουμε τα επόμενα."...


ΚΡΙΟΣ  

Είστε σε φάση που αναγνωρίζετε ένα κομμάτι σας που ίσως είναι κάπως αδύναμο ή αδιάφορο απέναντι στα γεγονότα και τα πράγματα. Όσο περνάει η ημέρα τόσο θα είστε πιο συνεργάσιμοι και διαθέσιμοι για συζητήσεις για να λύσετε κάποια παρεξήγηση ή να βρείτε μια ισορροπία απέναντι σε κάτι που έχει διαταραχτεί και κυρίως μέσα σε συνεργασίες ή στενή σχέση. Προσέξτε μόνο μήπως κάνετε υπερβολικές υποχωρήσεις οι οποίες δεν θα σας βοηθήσουν τουλάχιστον για σήμερα και ίσως να σας φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
ΤΑΥΡΟΣ 
Νιώθετε ότι τα καταφέρνετε και ότι έχετε την υποστήριξη ατόμων και γενικά μιας ομάδας η οποία έχει την διάθεση να συνεργαστεί μαζί σας. Μια νέα γνωριμία ή φιλία θα κάνει πολύ καλό στην καριέρα σας και με τον τρόπο της θα βοηθήσει στα σχέδιά σας. Η ζωή είναι ωραία, αν την δείτε από την καλή της πλευρά και δεν τη φοβάστε. Ακόμα και με λίγα μπορείτε να περάσετε καλά, αρκεί να είναι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα που έχετε ανάγκη να περιστοιχίζεστε. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα γνωρίσετε μέσα από φιλικό κύκλο ένα άτομο που θα κάνει καλό στην καρδιά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Νιώθετε κουρασμένοι και κάπως απογοητευμένοι γιατί είχατε πολλά πράγματα να κάνετε και έγινε μόνο το ένα τρίτο από αυτά γι' αυτό έχετε μπροστά σας ακόμα δουλειά. Σιγά σιγά με το πέρασμα της ημέρας θα αλλάξει η διάθεσή σας και θα δείτε με πιο θετικό μάτι την δουλειά που έχετε κάνει ή τα προβλήματά σας δεν θα είναι τόσο έντονα όσο τα βιώνατε πριν. Για αυτό η διάθεσή σας θα επανέλθει και θα ξεκινήσετε να επικοινωνείτε και πάλι με μεγαλύτερη ευκολία και διπλωματία. Η καριέρα σας και γενικά ο κοινωνικός σας χώρος είναι πολύ έντονα δραστηριοποιημένος και συζητάτε πολλά πράγματα που θέλετε να κάνετε αλλά ίσως να τα αφήνετε στην μέση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Βρίσκεστε σε ένα καλό δρόμο για αυτό μην αφήνετε τα διάφορα μικρά και ασήμαντα πράγματα να σας χαλάνε την διάθεση. Έχετε προχωρήσει αρκετά και με την διαίσθησή σας έχετε ξεφύγει από τα δύσκολα, αρκεί να κρατήσετε κάποιες καλές πεποιθήσεις για τον εαυτό σας και να μην δώσετε λαβές σε τρίτους ότι δηλαδή δεν μπορείτε να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και εμπιστεύεστε περισσότερο τους άλλους. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να βιώσετε και έναν μεγάλο έρωτα που θα έχει και την χροιά της συμπόνιας, κυρίως Παρθένος και Ιχθύς.
ΛΕΩΝ 
Είστε κάπως μπερδεμένοι και στάσιμοι για κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό να ξεκολλήσετε και να νιώσετε και πάλι δυνατοί γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν ή σας ανήκουν, κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Ιχθύ ο οποίος σας μπερδεύει. Πάντως επειδή δεν μπορείτε να δείτε ακριβώς την πραγματικότητα όπως είναι ίσως να κάνετε κάποια λάθη άθελά σας ή εν τη αφελεία σας για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί αν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων ή είναι να πληρώσετε λογαριασμούς ή γενικά έχετε αλισβερίσια με άλλους γιατί θα γίνουν λάθη και πιθανόν υπερεκτιμήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε γενικά σε φάση ξεκαθαρισμάτων και αυτό μπορεί και να σας κοστίσει ή να σας βάλει σε προβληματισμό, δηλαδή μέχρι τώρα τι κάνετε και γιατί εισπράττετε αυτή τη συμπεριφορά από τους γύρω σας και κυρίως από ένα πρόσωπο το οποίο σας έχει πονέσει. Ευτυχώς όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα γίνει γρήγορα η επούλωση του τραύματος ή από το πρόσωπο ή από μέσα σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν αγάπη προς τον εαυτό σας που είναι το πιο σημαντικό. Μια σημαντική συνεργασία μπορεί τώρα να ξεκινήσει και να σας βάλει σε νέα μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ
Τουλάχιστον για σήμερα θα αρχίσετε να ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας γιατί νιώθετε ότι τον έχετε χάσει από τις πολλές υποχρεώσεις ή από τις καθημερινές δυσκολίες και τα έντονα συναισθήματα τα οποία όμως δεν σας αφήνουν να δείτε ξεκάθαρα τι πραγματικά είναι καλό για σας και τι όχι. Να είστε προσεκτικοί μέσα στην δουλειά σας με άτομα που συνεργάζεστε γιατί άλλα μπορεί να νομίζετε και άλλα να είναι. Για αυτό να μην ανοίγεστε πριν σιγουρευτείτε για το αποτέλεσμα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να ξεκινήσετε μια σχέση με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε πιο ψύχραιμοι και γενικά περισσότερο επικοινωνιακοί. Διαθέτετε την ερωτική δύναμη και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την περίοδο, αρκεί να μην βαρεθείτε και φάτε το χρόνο σας σε πράγματα που δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Επίσης είναι πολύ καλή ημέρα για να κάνετε μια πρόταση επαγγελματική και να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες που έχετε σε σχέση με το αν θα τα καταφέρετε ή όχι. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε εύνοια εφ όλης της ύλης.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Είστε ακόμα στρεσαρισμένοι με γεγονότα και πράγματα που γίνονται αυτή την στιγμή και αυτό δεν σας βοηθάει να δείτε ψύχραιμα και με λογική τα προβλήματα που σας απασχολούν. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε πιο αγχωμένοι αλλά όσο περνάει η ημέρα θα ηρεμείτε περισσότερο. Αντίθετα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε πιο αφημένοι στις καταστάσεις και ίσως να έχετε και ερωτική ή πολύ φιλική διάθεση για να ξεπεράσετε προβλήματα τα οποία σας απασχολούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Αισθάνεστε πιο έτοιμοι να κερδίσετε πράγματα που σας ανήκουν. Ίσως η επαφή με έναν Παρθένο σας ηρεμήσει γιατί θα πείτε αυτά που νομίζετε και επειδή μπορεί να νιώθατε αδικημένοι, αυτό θα φύγει γιατί θα δικαιωθείτε. Η επαφή με έναν Δίδυμο μπορεί να είναι δύσκολη γιατί δεν σας δημιουργεί ασφάλεια όπως εσείς θα θέλατε και αυτό σας κάνει να απομονώνεστε και να βρίσκετε μακριά του. Κινηθείτε πάντως με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας απέναντι στις οικονομικές σας υποθέσεις για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είστε ακόμα υποχρεωμένοι να κάνετε πράγματα που μπορεί να βαριέστε ή να πλήττετε γιατί δεν σας εκφράζουν απόλυτα αλλά δεν έχετε άλλες επιλογές οπότε πρέπει να τα κάνετε για να βρείτε τρόπο να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις και κυρίως σε θέματα οικονομικά, αρκεί να μην αδρανήσετε και αφήσετε σε άλλους αυτά που σας αφορούν άμεσα. Η σχέση με Παρθένο είναι πιο ζεστή αυτό το διάστημα και ίσως ένα άτομο από το παρελθόν κάνει την επιστροφή του με πολύ σοβαρή πρόταση.
ΙΧΘYΕΣ 
Είστε ακόμα σε ξεκαθαρίσματα και γενικά επειδή έχετε πάρει φόρα φέρνετε στην επιφάνεια μια πραγματικότητα η οποία μπορεί να σας πληγώνει αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί θα χάσετε ένα μεγάλο μέρος από την δράση σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα είστε γενικά πολύ ευχαριστημένοι γιατί θα δείτε ότι κάποια όνειρά σας μπορούν να γίνουν η αλήθεια σας, αρκεί να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μείνετε ο εαυτός σας και τα θέλω σας. Οικονομική εύνοια και ευκαιρίες επαγγελματικές τις οποίες όμως πρέπει να τις κυνηγήσετε αρκετά.
Πηγή: astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...