26 Φεβ 2013

Περικοπή περιπολιών του Λιμενικού λόγω έλλειψης καυσίμων

Θέμα ασφάλειας θέτουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Λιμενικών
Τον δραστικό περιορισμό των «τακτικών» περιπολιών των πλωτών σκαφών του Λιμενικού προκειμένου να εξοικονομούνται καύσιμα για έκτακτες περιπτώσεις ζητεί το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή, όπως.......

καταγγέλλουν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των λιμενικών.

Όπως αναφέρουν, η εντολή που εστάλη στα κατά τόπους λιμεναρχεία - πρόσφατα παραλήφθηκε από τους σταθμούς της ανατολικής Κρήτης - αναφέρει πως όπου παρατηρείται έλλειψη καυσίμων (είτε γιατί υπάρχει εκκρεμότητα σχετικά με την παροχή από τον Στρατό ή από τα κατά τόπους πρατήρια υγρών καυσίμων) να αποφεύγονται (!) οι περιπολίες.

Σημειώνεται μάλιστα ότι η εφαρμογή της συγκεκριμένης διαταγής θα γίνεται «κυκλικά» ανά περιοχή, μέχρις ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Οι συνδικαλιστές του Λιμενικού Σώματος σημειώνουν ότι η σχετική διαταγή δεν τους ξένισε, καθώς τις επιπτώσεις από τις μειώσεις των προϋπολογισμών για τα Σώματα Ασφαλείας τις βλέπουν καθημερινά και τις έχουν καταγγείλει εδώ και χρόνια.

«Όσο συνεχίζεται η περικοπή των δαπανών θα επεκτείνονται τέτοια φαινόμενα» σχολιάζουν, προειδοποιώντας όμως ότι πλέον με την δραστική περικοπή των περιπολιών τίθεται ζήτημα ασφάλειας των πολιτών.
Πηγή : tovima.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...