6 Φεβ 2013

Το μυστικό των σταρ για εντυπωσιακό μακιγιάζ

Οι σταρ του Χόλυγουντ ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας σε κάθε τους εμφάνιση. Σε ένα από τα πιο σημαντικά event της χρονιάς, πολλές ήταν εκείνες που υιοθέτησαν το μεγαλύτερο beauty trend και δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ δίνοντας βάση στα χείλη......


Ρόζι Χάντιγκτον: Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria’s Secret τόνισε τα χαρακτηριστικά της με τον πιο απλό και εντυπωσιακό τρόπο. Αρκετές στρώσεις μάσκαρα, τερακότα στα ζυγωματικά, και ένα ματ κραγιόν στις αποχρώσεις του κερασί ήταν ότι χρειάστηκε η καλλονή για να λάμψει στο κόκκινο χαλί.

Τζούλιαν Μουρ: Η κοκκινομάλλα ηθοποιός, δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ κάνοντας την ανατροπή. Η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και τα όμορφα χαρακτηριστικά της αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο χάρη στο ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια και τις girly αποχρώσεις σε μάγουλα και χείλη. Ένα ροζ ρουζ και ένα κραγιόν στις ίδιες αποχρώσεις αποθεώνουν τη συνολική εμφάνιση της σταρ, η οποία ξεφεύγει από το κλασσικό κόκκινο κραγιόν, και τα έντονα χρώματα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Αν Χάθαγουεϊ: Ακόμη μια σταρ που λάμπει μέσω της απλότητας στο μακιγιάζ της. Αρκετές στρώσεις μάσκαρα, λίγο ρουζ και ένα καφέ κραγιόν είναι τα βασικά καλλυντικά που χρειάστηκε η όμορφη ηθοποιός για να δημιουργήσει το τέλειο μακιγιάζ.

Τζέσικα Τσαστέιν: Η όμορφη ηθοποιός αναδεικνύει την πορσελάνινη επιδερμίδα της και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, με σύμμαχο την πούδρα και το κραγιόν της σε έντονο χρώμα. Η σταρ μας δίνει μαθήματα ομορφιάς για το πώς να υιοθετήσουμε το τέλειο ρέτρο λουκ στο μακιγιάζ. Με ελαφρώς τονισμένα μάτια, αρκετές στρώσεις μάσκαρα και ένα κραγιόν σε σκούρα μοβ απόχρωση, η Τζέσικα Τσαστέιν δημιούργησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά λουκ της βραδιάς.

Τζέσικα Άλμπα: Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε μια πιο εκκεντρική απόχρωση κραγιόν για να ακολουθήσει την τάση των έντονων χειλιών. Με καλοκαιρινή διάθεση, η ηθοποιός τονίζοντας ελαφρώς τα ζυγωματικά της με τερακότα και τα μήλα της με ροδακινί ρουζ, ποντάρει στη λάμψη που δίνει το πορτοκαλί κραγιόν που ταιριάζει τέλεια με την εντυπωσιακή της τουαλέτα. Αρκετή μάσκαρα και ψεύτικες βλεφαρίδες, χαρίζουν έντονο βλέμμα στην Τζέσικα Άλμπα.
Πηγή : faysbook.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...