22 Φεβ 2013

Τελευταία έξοδο για τον Α.Ο. Μυκόνου

Τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας παίζει αύριο η ομάδα μας στην Άνδρο με τον τοπικό Α.Ο. Υδρούσας. Η ώρα έναρξης του αγώνα έχει ορισθεί για τις 17:15 μ.μ
Στο παιχνίδι αυτό η ομάδα μας έχει σαν στόχο φυσικά τη νίκη με σκοπό να διατηρήσει το +5 από το δεύτερο Α.Ο. Σύρου (τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική) και να παραμένει στην πρώτη θέση. Υπενθυμίζουμε πως μετά τα παιχνίδια με.......

Α.Ο. Υδρούσας και Α.Ο. Σύρου η ομάδα μας έχει ρεπό οπότε καταλαβαίνετε πως το παιχνίδι στην Άνδρο είναι κομβικής σημασίας για την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου.

Η αποστολή της ομάδος θα επιλεγεί από τον προπονητή μας κ. Θ. Παχατουρίδη μετά και την σημερινή προπόνηση. Κατά μεγάλο ποσοστό ο προπονητής μας σε αυτό τον αγώνα θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέα σε ηλικία παιδιά που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου μας.

Ενημερώνουμε για όσους φιλάθλους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα μας πως η ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 12:00 με το πλοίο Αικατερίνη και θα επιστρέψει την ίδια μέρα με το πλοίο Superferry II στις 21:50.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...