8 Φεβ 2013

Κακοποίηση συλληφθέντων: Η εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. και το ρολόι που "δεν συμφωνεί"

Άλλη ώρα από αυτή που δίνει επισήμως η Αστυνομία για τις φωτογραφίες των 4 συλληφθέντων της Κοζάνης δείχνει το ρολόι πίσω από τον Δ. Μπουρζούκο! Δείτε τις εικόνες (Pics)
Ερωτήματα προκύπτουν για την ώρα που φωτογραφήθηκαν οι 4 συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, λόγω της διαμάχης που έχει προκύψει για το αν χτυπήθηκαν κατά τη σύλληψη ή βασανίστηκαν αργότερα. .........
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, αλλά και αναλυτικά στοιχεία για τη λήψη τους, οι συλληφθέντες φωτογραφήθηκαν με κινητό τηλέφωνο λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στη Βέροια.
Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, στάλθηκαν στις 13:30 στην Αντιτρομοκρατική, ώστε να ταυτοποιηθούν άμεσα οι δράστες.

Ωστόσο σε μία από τις φωτογραφίες, ένα ρολόι "χαλάει" την ιστορία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το αρχείο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, ο Ανδρέας Δημήτρης Μπουρζούκος, φωτογραφήθηκε μεσημέρι, ωστόσο το ρολόι πίσω του δείχνει 08:25.

Μοιάζει να είναι πρωί καθώς στην αμέσως επόμενη φωτογραφία, φαίνεται ξεκάθαρα το φως του ήλιου να μπαίνει από το παράθυρο. Η ώρα μπερδεύει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα, καθώς τη συγκεκριμένη ώρα δεν είχε γίνει καν η σύλληψη.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να απαντήσει αν πρόκειται για ένα ρολόι σταματημένο, που λέει και το τραγούδι ή τα στοιχεία δεν λένε όλη την αλήθεια για το τι συνέβη.

Πηγή : news247.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...