1 Φεβ 2013

16+1 Προτάσεις για Γιλέκο, με σχέδια ή σκέτο, casual αλλά και σε επίσημη εκδοχή

Με σχέδια ή σκέτο, στην πιο casual αλλά και πιο επίσημη εκδοχή του, το γιλέκο είναι το πιο stylish κομμάτι της σεζόν. Πάρτε ιδέες για το πώς να συνδυάσετε το top trend από το πρωί μέχρι το βράδυ. 
Τουλάχιστον ένα γιλέκο είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα. Μάθετε πώς να φορέσετε κάθε εκδοχή του must have κομματιού σύμφωνα με το στυλ σου και την περίσταση....


Belt it:
Έχεις βαρεθεί το κλασσικό μαύρο γιλέκο σου; Δοκίμασε να του δώσεις μια πιο funky πινελιά προσθέτοντας στη μέση σου μια περίτεχνη ζώνη, σε έντονα χρώματα. 
Μπορείς ακόμα να… παίξεις με τα υφάσματα. Μην το συνδυάσεις με το κλασσικό μαύρο παντελόνι σε Α γραμμή και το λευκό σου πουκάμισο. Πόνταρε σε μια λευκή φούστα από δαντέλα και τα ψηλοτάκουνα booties σου και δώσε άλλη διάσταση στο κλασσικό κομμάτι.

Πες ναι στη δαντέλα:
Ένα λευκό γιλέκο από δαντέλα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αποθεώσεις ακόμα και το πιο casual outfit. Χειμώνα-καλοκαίρι το κομμάτι αυτό μπορεί να μετατρέψει κάθε σου λουκ σε μια άκρως θηλυκή εμφάνιση. 
Φόρεσέ το πάνω από το εφαρμοστό little black dress για μια βραδινή έξοδο ή συνδύασέ το με λευκό παντελόνι, μπεζ φανελάκι και χρυσά αξεσουάρ για την απόλυτη romantic-chic εμφάνιση.

Do denim:
Το κλασσικό denim γιλέκο είναι η top επιλογή! Δώσε ροκ χαρακτήρα στο σύνολό σου συνδυάζοντάς το ακόμη και με ένα απλό μαύρο αέρινο φόρεμα ή πόνταρε στο πιο cool boho outfit ταιριάζοντας το γιλέκο σου με ένα μάξι φλοράλ φόρεμα ή φούστα.

Leather lover:
Για πιο wild καταστάσεις επένδυσε στην αγορά του δερμάτινου γιλέκου. Εμπνευσμένο από το biker look μπορεί να αποθεώσει στο λεπτό κάθε σου εμφάνιση. 
Μετέτρεψε σε fashion statement ένα total black outfit ποντάροντας στο δερμάτινο γιλέκο ή συνδύασε το με μαύρα booties, το κλασσικό skinny τζιν σου και ένα λευκό t-shirt για το απόλυτο βραδινό ροκ σύνολο.

Cozy fur:
Το γούνινο γιλέκο είναι η πιο σωστή χειμερινή επένδυση που μπορείς να κάνεις! Φόρεσέ το πάνω από το leather jacket σου για να ολοκληρώσεις ένα super stylish σύνολο ή ακόμη και πάνω από το μάξι φόρεμα ή την ολόσωμη φόρμα σου για να δημιουργήσεις μια υπέρκομψη εμφάνιση. 
Tip: Δώσε προσοχή στα αξεσουάρ! Αν επιλέξεις ένα τόσο εντυπωσιακό πανωφόρι μην υπερφορτώσεις το σύνολό σου με statement κολιέ. Αν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις κοσμήματα επέλεξε χρυσά bracelets ή δαχτυλίδια.

Androgyny look:
Εμπνεύσου από το ανδρόγυνο λουκ και μετέτρεψε το γιλέκο σου σε must have κομμάτι για ένα υπέρκομψο κοστούμι. Ξέχνα το σακάκι και συνδύασε το παντελόνι σου σε Α γραμμή με ένα στενό και κοντόμεσο γιλέκο στην ίδια απόχρωση. Δημιούργησε το τέλειο total black σύνολο για elegant εμφανίσεις το χειμώνα ή αντίστοιχα ένα total white outfit για την άνοιξη.

Girly choice:
Ένα γιλέκο με φλοράλ prints είναι η τέλεια επιλογή για να φωτίσεις ένα μουντό χειμερινό σύνολο, αλλά και να δώσεις μια girly νότα ακόμη και στην πιο casual καλοκαιρινή εμφάνιση. Συνδύασέ το με total black outfit ή ακόμη και με ένα κλασσικό denim σορτς και ένα μαύρο φανελάκι, για να αποθεώσεις σε χρόνο dt το σύνολό σου.
Tip: Όταν φοράς ένα κομμάτι με έντονα prints, φρόντισε τα υπόλοιπα ρούχα σου να μην έχουν εκκεντρικά σχέδια και έντονα χρώματα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...