11 Φεβ 2013

16 τρόποι να φορέσεte το κασκόλ σας με style!

Με ένα κασκόλ μπορείτε να ανανεώσετε ολόκληρη την εικόνα σας. Ποιό είναι το αγαπημένο σας κασκόλ??? Δοκιμάστε διαφορετικούς τρόπους και δώστε αυτό το "κάτι" στο στιλ σας....

1) a cozy scarf in pale tones... Ενα κασκόλ χουζουρλίδικο σε παλ χρώμα



 2) a chic black one with a fine knit ..ενα κλασικό μαύρο αλλά με ιδιαίτερη πλέκη για να ξεχωρίζει 


3) A leopard print one ..ενα λεοπάρ...


4) a milk chocolate one ..ενα σοκολατί.. 


5) a very warm one with a mix of colors..ενα πολύ ζεστό με πολύ πυκνή πλέξη και 1-2 χρώματα αναμειγμένα


6) a grey one to match your athletic looks ..ενα γκρι που θα ταιριάξετε με τα αθλητικά σας ρούχα


7) ενα μονόχρωμο που θα ταιριάζει με καρό και ριγέ.. one color scard to match your striped and checked shirts etc...


8) blue-green-emerald one to match with a total black look or just to make your day -it will make you feel happy for sure-ενα μπλε΄γαλαζιο΄πράσιο΄σμαραγδί που θα φοράτε με μαύρο σύνολο και σίγουρα θα σας φτιάχνει τη διάθεση...


9) a boho-multicolor one for your hipie looks..ενα boho πολύχρωμο για να κάνετε το τέλειο χίπι στιλ


10) a vivid color like pink-red to match with leather jackets,jeans etc... ενα σε έντονο χρώμα όπως ροζ-κόκκινο-κοραλλί για να φοράτε με δερμάτινα,τζιν κλπ.. 


11) Oγκος στον ένα ώμο. Πέρνεις ένα κυκλικό κασκόλ και του δίνει σχήμα 8. Περνάς τον ένα κύκλο γύρω από λαιμό και το άλλο το περνάς πάνω από τον ώμο.


12) Faux Bob. Θέλεις να αποκτήσεις ψεύτικο καρέ για λίγες ώρες; Κάντο με το κασκόλ σου (είναι τάση)! Φόρεσε το με τον κλασικό τρόπο τυλίγοντάς το γύρω από το λαιμό και αφήνοντας την μια πλευρά να πέσει στην πλάτη και την άλλη μπροστά ενώ τα μαλλιά σου κρύβονται μέσα από το κασκόλ.


13) Εφε στον Μπούστο. Θέλεις να τονίσεις το μπούστο σου; Πάρε ένα μακρύ και λεπτό πλεκτό κασκόλ. Στριφογύρισέ το και πέρασέ το με πολλούς κύκλους γύρω από το λαιμό.
Είναι πάντα εντυπωσιακό να συνδυάζεις το κασκόλ σου χρωματικά αλλά και ως υφή με το πανωφόρι σου.


14) Νέο Σχήμα στο παλιό Μαύρο Σακάκι. Έχεις βαρεθεί το παλιό σου τζάκετ/ σακάκι/ παλτό; Δώσ' του νέο αέρα με ένα παραλληλόγραμμο λεπτό κασκόλ. Τυλίγεις κανονικά τη μία άκρη του κασκόλ γύρω από το λαιμό και μετά τοποθετείς την άλλη άκρη στον ώμο για να δώσεις τριγωνικό σχήμα.


15) Everyday Chic. Θα χρειαστείς ένα τετράγωνο κασκόλ, στο οποίο δίνεις τρίγωνο σχήμα. Βάζεις τη μία μύτη μπροστά από το λαιμό και περνάς τις δύο άλλες άκρες στα πλάγια του λαιμού. Είναι ιδανικό για να μεταφέρεις το οπτικό ενδιαφέρον στο επάνω μέρος του σώματος "κλέβοντάς" το έτσι από σημεία που θεωρείς πως έχεις ατέλειες (π.χ. την περιφέρειά σου).


16) Extra Υψος. Για να δώσεις έξτρα πόντους ύψους στην εικόνα σου θα χρειαστείς ένα πολύ μακρύ κασκόλ. Πέρασέ το γύρω από τους γιακάδες σου, στριφογύρισε την μία άκρη γύρω από το λαιμό και άσε την άλλη να πέφτει χαλαρά στο μπροστινό μέρος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...