16 Αυγ 2012

O μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης, του Τάκη Ζαχαράτου ο πυρετός, (ως πρόεδρος του Ινστιτούτου Καραμανλής) χρωστάει 150.000 ευρώ στο ΙΚΑ!

Ο μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης, ο ένδοξος στρατηλάτης Πρόεδρος (γενικότερα) ο οποίος αποφάσισε με καουμπουλίκι να μην κλείσει το Κανάλι (με τους πολυθεσίτες δημοσιογράφους) της Βουλής, έδωσε δύο εβδομάδες άδεια στον εαυτό του και στους λοιπούς εθνοπατέρες του «Ιδρύματος Πετσάλνικου-Σιούφα-Πολύδωρα»....... Του ενδόξου αυτού Κοινοβουλίου την θέα του οποίου απολάμβανε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος από τη σουίτα της «Μεγάλης Βρετάνιας», όπως επίσης και οι λοιποί πάσης φύσεως Γερμανοί, Αμερικανοί, Γάλλοι και Ρώσοι μιζαδόροι.

Ο στρατηλάτης Μειμαράκης λοιπόν εκτός από πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων είναι και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος  Καραμανλής, από το οποίο δεν έχει παραιτηθεί ακόμη ως όφειλε. 
Και ο λόγος είναι απλός: Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής του οποίου πρόεδρος ντελεμαγκέν είναι ο Ευάγγελος Μειμαράκης, χρωστάει 150.000 ευρώ στο ΙΚΑ, του οποίου ακλόνητος  Διοικητής είναι ο πρώην ταμίας-με τα δανεικά από τις τράπεζες- του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Καλούμε τον ντελαμαγκέν πρόεδρο του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Καραμανλής που αποτελεί τον άνδρα –φαντασίωση του Τάκη Ζαχαράτου  να εξοφλήσει το χρέος προς το ΙΚΑ ακόμη και πληρώνοντας από την τσέπη του την οφειλή, όπως θα έκανε ο άντρας ο κιμπάρης, του Ζαχαράτου ο πυρετός…Άλλωστε δεν μπορεί να σπιλώνει και την ένδοξη ιστορία του ιδρυτή της παράταξης...


Πηγή : kourdistoportocali.com
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...