9 Αυγ 2012

Ελέγχους στα κυλικεία των πλοίων

Ελέγχους στα κυλικεία των πλοίων διενεργεί η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για την εξακρίβωση των τιμών των προϊόντων ενώ μέσω των Τμημάτων Εμπορίου Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Ελλάδος, γίνεται έλεγχος σε καταστήματα με εποχιακά είδη και είδη camping μετά από καταγγελίες οργανώσεων καταναλωτών.....
Σε ότι αφορά στους ελέγχους στα κυλικεία των πλοίων, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Γ. Στεργίου κατά την επίσκεψή του στο λιμάνι του Πειραιά όπου διεξήχθη σήμερα έλεγχος από τα κλιμάκια του υπουργείου, «η παραβατικότητα τείνει να περιοριστεί» ενώ συμπλήρωσε ότι όποιος πολίτης εντοπίσει αισχροκέρδεια στις τιμές των τοστ, καφέδων και νερών των πλοίων, μπορεί να καλεί στο 1520 και να καταγγέλλει τους παραβάτες.

Σε ερώτηση που του έγινε για την αύξηση της τιμής της βενζίνης, ο γενικός γραμματέας τόνισε πως το πρόβλημα με την αύξηση στην τιμή οφείλεται κυρίως στην αύξηση των διεθνών τιμών του πετρελαίου και στην πτώση του ευρώ σημειώνοντας στη συνέχεια ότι δεν είναι τα πρατήρια αυτά που καθορίζουν στο μεγαλύτερο βαθμό τις τελικές τιμές.


Πηγή : pro.com.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...