27 Αυγ 2012

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 27/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει… Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!...
ΚΡΙΟΣ
aries
Σοβαρεύετε ξαφνικά γιατί είτε ένα συγγενικό σας πρόσωπο είτε μια συνεργασία από τον χώρο της δουλειάς σας σάς βάζει σε προβληματισμό και δεν σας βοηθάει να δημιουργήσετε και να έχετε πρωτοβουλίες με το δικό σας στυλ. Ο Αιγόκερως σας ανεβάζει τον πήχη ψηλά και ίσως σας πιέσει με τις παράλογες απαιτήσεις του. Οικονομικά, θα χρειαστεί να είσαστε πολύ προσεκτικοί και μετρημένοι με τις απαιτήσεις σας και γενικά το οτιδήποτε αφορά διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Μπαίνετε σε τάξη και επιτέλους θα αρχίσετε να νοιώθετε ότι τα πράγματα ρέουν και εσείς έχετε τα φόντα και τις δυνάμεις να αντεπεξέλθετε, ακόμα και στα δύσκολα σχέδια. Ένα οικογενειακό θέμα ή το θέμα ενός παιδιού θα λυθεί και θα σας ικανοποιήσει. Το εργασιακό σας πρόβλημα θα είναι πιο εύκολο από άλλες φορές και ένα άτομο μέσα από τον αυτόν τον χώρο θα σας βγάλει τα ηγετικά σας προσόντα. Από εκεί που δεν το περιμένετε θα ξεφυτρώσει μια ευκαιρία και κυρίως από το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Νιώθετε ένα βάρος, αφού κάποια οικονομικά θέματα σας τρώνε όλο τον χρόνο και την ενέργεια. Κυρίως η συνεργασία με έναν Αιγόκερω μπορεί να σας προβληματίσει και να σας βάλει σε αναζήτηση άλλου συνεργάτη. Γενικά, μην χάνετε την καλή σας ενέργεια από μικροπροβλήματα αλλά και από φήμες που δεν έχουν υπόβαθρο. Αν παραμείνετε σταθεροί στην φιλία με έναν Τοξότη, θα σας εκτιμήσει ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Είστε αναγκασμένοι να κάνετε χάρες και υποχωρήσεις για να συνεργαστείτε ευκολότερα. Σίγουρα το σύστημα μερικές φορές σας καταπιέζει και κυρίως το κοινωνικό. Δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο βαριά. Η διπλωματία και η επικοινωνία μερικές φορές πρωτεύουν παρά τα υπόλοιπα. Ένας άλλος Καρκίνος μπορεί να σας δείχνει ενδιαφέρον και μπορεί να ταιριάζετε, αρκεί να μην συμπέσουν οι ώρες που θα γκρινιάζετε μαζί.

ΛΕΩΝ
leo
Θα βάλετε το προσωπείο του καλού παιδιού γιατί είναι αναγκαίο για να επικοινωνήσετε και με κάποιους συνεργάτες σας. Χρειάζεται να μάθετε πολλά πράγματα ακόμα για να πετύχετε στον επαγγελματικό τομέα και κυρίως για εσάς που έχετε ξεκινήσει μια νέα δραστηριότητα. Ο Αιγόκερως θα παίξει ρόλο στην ζωή σας και είναι σίγουρο ότι θα σας δώσει μια κοινωνική ώθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Είστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκβαση ενός θέματος που τόσο καιρό σας ταλαιπωρούσε. Η κολλητή παρέα με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σας φέρει σε μεγαλύτερη προσωπική και συναισθηματική επαφή και από εκεί και πέρα να είστε έτοιμοι για όλα. Οικονομικά, έχετε μια βοήθεια από πρόσωπο της οικογενείας σας. Πάντως είναι καλή εποχή να συζητήσετε για συνεργασίες και νέες δουλειές.

ΖΥΓΟΣ
libra
Προσπαθείτε να τα πάτε καλά και κυρίως με έναν Αιγόκερω γιατί μερικές φορές νοιώθετε ότι σας παρασέρνει έξω από τα όριά σας. Καλό είναι να μην κατεβάσετε ρολά και να συζητήσετε με οποιονδήποτε σας στριμώχνει και σας ζορίζει με εκείνο το καταπληκτικό επικοινωνιακό χάρισμα που διαθέτετε. Η οικονομική εύνοια που έχετε μέσα από έναν Δίδυμο θα σας δώσει το προβάδισμα και την εύκολη λύση σε όλα τα θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Νιώθετε την ανάγκη να γίνετε πιο προσεκτικοί στο φαγητό και γενικά στα έξοδα και στους λογαριασμούς και τα καταφέρνετε περίφημα. Ένας νεώτερος Κριός μπορεί να σας αναστατώσει αλλά ίσως να μην είναι ικανός να σας βγάλει από τα δικά σας μοντέλα ζωής και σκέψης. Χρειάζεται να το θέλετε πάρα πολύ. Ένα Λιοντάρι σας κάνει συζήτηση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια κοινωνική εκδήλωση ή κάλεσμα σε φίλους που θέλει να πάτε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Σίγουρα τα οικονομικά σας απασχολούν και βάζετε μελλοντικά πλάνα και σχέδια για το πως θα κινηθείτε και πως θα λειτουργήσετε. Από την άλλη, η υπερβολική φροντίδα για τα πρόσωπα της οικογένειάς σας μπορεί να σας επιφορτίσουν με πολλές έννοιες και αγωνίες. Ηρεμήστε και όλα θα πάνε καλά. Γενικά, σαν άτομα είστε τυχερά και μπορείτε να αποκτήσετε το οτιδήποτε, αρκεί να οραματίζεστε με αισιοδοξία αυτά που θέλετε να σας συμβούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να έχετε μια μικρή ξαφνική έκπληξη από έναν Κριό ή από κάτι που δεν περιμένατε να γίνει η να ακούσετε. Αυτό μπορεί να σας ζορίζει αλλά σας βοηθάει όμως να ξεκαθαρίσετε όλα όσα σας βασανίζουν. Ο Δίδυμος εξακολουθεί το στενό μαρκάρισμα αλλά με το δικό του τρόπο και στυλ. Οι οικονομικές απαιτήσεις ενός Λιονταριού μπορεί να σας μπλοκάρουν από την άλλη, αν έχετε θέματα κληρονομιάς ή ασφάλειας θα τα λύσετε με δυναμικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Είστε επιφορτισμένοι με υποχρεώσεις και με ευθύνες που οι πιο πολλές πηγάζουν από οικογενειακά θέματα ή από έναν Καρκίνο. Σίγουρα θα πάρετε τα συναισθήματά σας λίγο πιο σοβαρά από παλιά. Ευτυχώς όμως, ένα Λιοντάρι είναι δίπλα σας και προσπαθεί με τα λόγια του αλλά και με τις δικές του «χαριτωμένες εμμονές», όπως σας αρέσει να λέτε, να σας ξεμπλοκάρει.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Γενικά συντονίζεστε καλύτερα από άλλες φορές γι' αυτό να εκμεταλλεύεστε αυτές τις στιγμές γιατί τις πιο πολλές φορές σας αρέσει να ζείτε μέσα σε ονειρόχωρο. Οι φίλοι και οι παρέες με σοβαρό στυλ και ασχολίες μπορεί να σας ταιριάξουν παραπάνω και να ψαχτείτε κι εσείς μαζί τους για να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Ο Καρκίνος είναι το πρόσωπο που θα σας δώσει το συναίσθημα αλλά και το ενδιαφέρον που θα σας κάνει να συγκινηθείτε. Οικονομικό ρίσκο και τύχη θα σας βγάλουν από αδιέξοδο. 
Πηγή :  astrology

Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...