27 Ιαν 2012

Νέες αλλαγές στο YouTube: Ανανεωμένα Browse Page, Video Editor και Video Manager

Μετά την πλήρη ανακαίνιση του YouTube τον περασμένο Δεκέμβριο, η Google αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες αλλαγές της δημοφιλέστερης υπηρεσίας video στον κόσμο, που αφορούν το σχεδιασμό της σελίδας ‘Browse’ καθώς και τις λειτουργίες ‘Video Editor’ και ‘Video Manager’.
Η Browse Page αποκτά μια πιο...... καθαρή εμφάνιση με έμφαση στην ανακάλυψη νέων καναλιών και video. Εκεί θα μπορείς να βλέπεις τα video με τα περισσότερα views για τη σημερινή ημέρα αλλά και προτεινόμενα video βάσει των όσων έχεις παρακολουθήσεις στο παρελθόν. Τέλος, χάρη στη νέα λειτουργία ‘Play All’, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ασταμάτητα όλα τα video σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ή κανάλι.



Νέα εμφάνιση έχει αποκτήσει και η λειτουργία Video Editor, περισσότερο προσαρμοσμένη στο συνολικό σχεδιασμό του YouTube και με νέο Timeline που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην υπηρεσία iMovie της Apple.



Τέλος, οι αλλαγές έχουν να κάνουν και με τη λειτουργία Video Manager και αφορούν κυρίως το feedback των χρηστών. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν μια νέα λειτουργία Search History, στατιστικά like και dislike και δυνατότητα ταξινόμησης βάσει δημοτικότητας.


Οι αλλαγές στη Browse Page και το Video Editor είναι ήδη ορατές, ενώ η ανανεωμένη λειτουργία Video Manager θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στις επόμενες μέρες.
techgear.gr
[πηγή youtubeblog]
Επιμέλεια : Mykonos Ticker  Τεχνολογία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...