31 Ιαν 2012

Μάθετε Ποιός Σας Διέγραψε Από Φίλο Στο Facebook

Οι χρήστες στο facebook είναι απογοητευμένοι επειδή το κοινωνικό δίκτυο δεν τους επιτρέπει να ελέγξουν ποιός τους διέγραψε από φίλους. Αλλά λογισμικό που φορτώνει στα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο δίνει τώρα αυτή την δυνατότητα.

Το λογισμικό παρέχεται δωρεάν, είναι συμβατό με.....
Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera, και Safari. Το Unfriend Finder (αναζητής διαγραφής φίλου) εγκαθίσταται αυτόματα στους χρήστες του Chrome, ενώ οι χρήστες του Firefox πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν το πρόσθετο πρόγραμμα Greasemonkey

Οταν εγκατασταθεί το Unfriend Finder:
Προσθέτει μια επιλογή μενού στο δεξιό πάνω μέρος στην κεντρική σελίδα του Facebook, και βάζει παρόμοια επιλογή στην λίστα των αγαπημένων του χρήστη.
Αν ένας χρήστης διαγραφή από φίλος από κάποιον άλλον, ένας κόκκινος προειδοποιητικός αριθμός εμφανίζεται δίπλα στο μενού , ακριβώς όπως συμβαίνει στα αιτήματα φιλίας, τα μυνήματα και τις ειδοποιήσεις.
Η πληροφορία διαγραφής από φίλο περιλαμβάνει το όνομα του χρήστη που έκανε την ενέργεια και εμφανίζεται στο κύριο πεδίο ειδοποιήσεων.
Η ίδια πληροφορία εμφανίζεται αν ο χρήστης πατήση την επιλογή διαγραφής από φίλο στην λίστα των αγαπημένων, αλλά με αυτό τον τρόπο εμφανίζεται και η ώρα και η ημέρα της ενέργειας.
Το ίδιο πρόγραμμα επίσης ειδοποιεί τον χρήστη για όσους ενεργοποιούν ή απενεργοποιούν το προφίλ τους.
Και το πρόγραμμα επιτρέπει να παρακολουθούνται τα αιτήματα φιλίας


Βύρων Παπαδόπουλος - dailytech.gr 
Πηγή: allfacebook
Επιμέλεια : Mykonos Ticker  Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...