30 Ιαν 2012

Η Λάτσιο είπε αντίο στον Σισέ

Παρελθόν από τη Λάτσιο αποτελεί ουσιαστικά ο Τζιμπρίλ Σισέ, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για συμφωνία των Ρωμαίων με την ΚΠΡ για κανονική μεταγραφή έναντι 5.000.000 ευρώ.
Όπως αποκάλυψαν το μεσημέρι της Δευτέρας οπαδικές ιστοσελίδες της Λάτσιο, ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ΚΠΡ για τη μετακίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ στο Λονδίνο, με τον Γάλλο άσο να παραχωρείται από τους "λατσιάλι" με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό.........
Όσον αφορά στο κόστος της μεταγραφής, αυτό ανέρχεται -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- στα 5.000.000 ευρώ, με την ομάδα της "αιώνιας πόλης"να έχει πάρει τον παίκτη από τον Παναθηναϊκό αντί 5.800.000 ευρώ.

 Τo μόνο που απομένει για να επικυρωθεί η έξοδος του 30χρονου άσου από το "Ολίμπικο" είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Λάτσιο, με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πάντως ότι το απόγευμα της Δευτέρας θα πετάξει για Λονδίνο.

"Ο Σισέ στην ΚΠΡ, έρχεται ο Χόντα", αναφέρει η ιστοσελίδα της "Gazzetta dello Sport" επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία, με την ηλεκτρονική έκδοση της "Corriere dello Sport" να έχει στον τίτλο της για το συγκεκριμένο θέμα:

"Λάτσιο, συμφωνία με την ΚΠΡ, Ο Σισέ επιστρέφει στην Premier".

Ο σύντομος κύκλος του Σισέ στη Λάτσιο κλείνει με 5 γκολ στο ενεργητικό του (1 στο Καμπιονάτο κόντρα στη Μίλαν στις 15 Σεπτεμβρίου, 1 στο Κύπελλο και πάλι με αντίπαλο τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο", 2 στα προκριματικά του Europa League και 1 στους ομίλους της διοργάνωσης) και ουσιαστικά με το παράπονο του παίκτη ότι ο Έντι Ρέγια δεν τον χρησιμοποιούσε στη φυσική του θέση (σέντερ φορ) αλλά στα πλάγια της επίθεσης.

 L'attaccante francese, giunto in Italia la scorsa estate dal Panathinaikos per circa 5,8 milioni di euro, chiude la sua breve esperienza biancoceleste con 5 gol all'attivo (uno in campionato, uno in Coppa Italia, uno in Europa League e due nel preliminare di Europa League).

Ο Σισέ επιστρέφει στην Premier League μετά από 2,5 χρόνια απουσίας (αγωνίστηκε στη Σάντερλαντ τη σεζόν 2008-09, πριν πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό), όπου και θα έχει την ευκαιρία να βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του, Τζουντ, στο σπίτι που έχουν στο Λίβερπουλ.

Όσον αφορά στον Ιάπωνα μέσο, Κεϊσούκε Χόντα, όλα δείχνουν ότι θα ντυθεί στα γαλάζια της Λάτσιο, με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" να έχει δώσει τα χέρια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έναντι του ποσού των 14.000.000 ευρώ.

Η αναφορά της Gazzetta dello Sport για τον Σισέ

Η Corriere dello Sport για την αποχώρηση του Γάλλου άσουΒαγγέλης Σταματόπουλος

Πηγή : sport24.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker  NewsRoom    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...