31 Ιαν 2012

88χρονος πρώην πεζοναύτης: «Κοιμήθηκα με το μισό Χόλιγουντ»

Συμμετείχε σε δίκτυο πορνείας το οποίο είχε «εξυπηρετήσει» μέχρι και τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας
Ο 88χρονος Σκότι Μπόουερς, ένας αμερικανός πρώην πεζοναύτης που έγινε ζιγκολό, αποκαλύπτει στη δύση πλέον της ζωής του, τις ερωτικές περιπέτειες που ισχυρίζεται ότι είχε με πλήθος διάσημων σταρ του Χόλιγουντ αλλά και με τον παραιτηθέντα βασιλιά της Αγγλίας Εδουάρδο Ή και τη σύζυγό του Γουάλις Σίμπσον.
Σε ένα βιβλίο 286 σελίδων......
που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τίτλο «Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars» («Ολοκληρωμένο Σέρβις: Οι περιπέτειές μου στο Χόλιγουντ και η Μυστική Σεξουαλική Ζωή των Σταρ»), ο Μπόουερς ρίχνει φως σε ένα δίκτυο πορνείας, που εκτός από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είχε «εξυπηρετήσει», όπως λέει, και πολλούς διάσημους σταρ της εποχής. Μεταξύ άλλων, τους ηθοποιούς Κάρι Γκραντ, Ροκ Χάντσον και Σπένσερ Τρέισι, τον σκηνοθέτη Τζορτζ Κιούκορ, τη τραγουδίστρια Εντίθ Πιαφ και την ηθοποιό Βίβιαν Λι.

Ο 88χρονος Σκότι Μπόουερς, ο οποίος με τις ροζ αποκαλύψεις του, ταράζει τα νερά του Χόλιγουντ
Ο Μπόουερς ισχυρίζεται στο βιβλίο ότι συνήθιζε επίσης να βρίσκει ερωτικούς συντρόφους για την ηθοποιό Ρίτα Χέιγουορθ, ενώ όπως αποκαλύπτει, είχε κανονίσει σεξουαλικά ραντεβού με 150 διαφορετικές γυναίκες για την Κάθριν Χέπμπορν, η οποία - πάντοτε σύμφωνα με τον ίδιο -, αρεσκόταν στον λεσβιακό έρωτα.

«Παρέμεινα σιωπηλός τόσα χρόνια επειδή δεν ήθελα να πληγώσω αυτούς τους ανθρώπους» δηλώνει ο Μπόουερς, ο οποίος τονίζει ότι ο λόγος της κυκλοφορίας του επίμαχου «ροζ» βιβλίου δεν είναι τα χρήματα. «Δεν καταλάβαινα γιατί να ενδιαφέρει τον κόσμο κάτι τέτοιο. Τους άρεσε το σεξ όπως τους άρεσε. Και τί έγινε; Τελικά δέχθηκα γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να τους βλάψει πια» συνεχίζει.

Όπως λέει ο Μπόουερς, ο οποίος σήμερα ζει στο Χόλιγουντ με τη σύζυγό του Λόις, όλα ξεκίνησαν το 1946, όταν ήταν μόλις 23 χρόνων. Έχοντας απολυθεί από τους πεζοναύτες αμέσως μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, έπιασε δουλειά σε ένα βενζινάδικο στο Χόλιγουντ. Μία ημέρα τον πλησίασε ο ηθοποιός Γουόλτερ Πίτζον, προσφέροντάς του ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων για να κάνει σεξ μαζί του. Εκείνος δέχθηκε και σύντομα πλήθη αστέρων του Χόλιγουντ έσπευδαν στο βενζινάδικο για να γευθούν τα κάλλη του νεαρού Μπόουερς.

«Μερικές φορές ερχόταν η αστυνομία, ναι. Αλλά δεν με έπιασαν ποτέ εν μέρει επειδή τα είχα όλα στο μυαλό μου. Δεν υπήρχε καμιά ατζέντα με διευθύνσεις, τηλέφωνα ή ραντεβού» λέει.

Το 1950 παραιτήθηκε από τη δουλειά του στο βενζινάδικο και για τα επόμενα 20 χρόνια κέρδιζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως ζιγκολό, τεχνίτης αλλά και μπάρμαν. Ο Μπόουερς, ο οποίος δηλώνει ότι προτιμάει τη συντροφιά των γυναικών, συνέχισε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο ζωής μέχρι τις αρχές τις δεκαετίας του 1980, όταν και παντρεύτηκε. Ωστόσο, όπως γράφει, ήταν το ξέσπασμα της επιδημίας του AIDS που τον ώθησε να σταματήσει. «Ήταν πολύ επισφαλές αυτό το παιχνίδι πια» εξομολογείται ο ίδιος.

Πηγή : tovima.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...