30 Ιαν 2012

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων SAG

Ο Jean Dujardin, πρωταγωνιστής της ταινίας “The Artist” του Michel Hazanavicius, και οι Viola Davis και Octavia Spencer, που εμφανίζονται στην ταινία “The Help” ήταν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων SAG, που αποδίδει κάθε χρόνο η ένωση ηθοποιών των ΗΠΑ.
Ο Jean Dujardin, που θεωρείται από τα φαβορί και για τα Όσκαρ, πρόσθεσε ακόμη ένα βραβείο.....
στη συλλογή του για την ερμηνεία του στο “The Artist”, κατακτώντας το βραβείο SAG καλύτερου ηθοποιού.

Η Viola Davis απέσπασε για τον ρόλο της στο “The Help” το βραβείο SAG καλύτερης ηθοποιού, ενώ η συμπρωταγωνίστρια της στην ταινία, Octavia Spencer απέσπασε το βραβείο β γυναικείου ρόλου. Η ταινία “The Help” κατέκτησε ακόμη μια διάκριση, καθώς το καστ της επιλέχθηκε ως το καλύτερο καστ σε ταινία.

Το βραβείο SAG β ανδρικού ρόλου παρέλαβε ο Christopher Plummer για τον ρόλο του στην ταινία “Beginners”.

Στην λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε η Mary Tyler Moore τιμήθηκε με βραβείο για την συνολική προσφορά της στο χώρο της έβδομης Τέχνης.

Από τον χώρο της τηλεόρασης, στα βραβεία SAG διακρίθηκαν οι σειρές "Boardwalk Empire" και  "Modern Family", που απέσπασαν τα βραβεία καλύτερου καστ σε δραματική και κωμική σειρά αντιστοίχως.

Η Kate Winslet κατέκτησε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε ταινία/μίνι σειρά, για την ερμηνεία της στο “Mildred Pierce”, ενώ η Jessica Lange τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά. Η Betty White πρόσθεσε στη συλλογή της το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά.

Ο Paul Giamatti διακρίθηκε ως καλύτερος ηθοποιός σε ταινία/μίνι σειρά, για το ρόλο του στο “Too Big to Fail”. Ο Steve Buscemi απέσπασε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά, ενώ το αντίστοιχο βραβείο για κωμική σειρά παρέλαβε ο Alec Baldwin.
Στην τελετή απονομής των βραβείων SAG  το παρών έδωσαν όλοι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, αλλά και πολλοί διάσημοι εκπρόσωποι του κινηματογράφου και των Τεχνών, όπως οι George Clooney, Brad Pitt, Angelina Jolie, Nick Nolte, Michel Williams, κ.ά.

Πηγή : ant1online.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker  NewsRoom    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...