30 Ιαν 2012

6 θαυματουργά tips για τα μαλλιά σας που δεν έχετε ακούσει ποτέ!

Δεν έχει σημασία αν τα  μαλλιά σας είναι μαύρα, κόκκινα, καστανά ή ξανθά, αν είναι λεπτά ή παχιά. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα μπορούσατε να συνδέσετε τα μαλλιά σας  με το στατικό ηλεκτρισμό που υπάρχει παντού, ακόμη και στα καταστήματα.  Το κρύο του απορροφά σαν  σφουγγάρι την υγρασία από το δέρμα και τα μαλλιά.  Διαβάστε επτά μυστικά ομορφιάς που θα δώσουν πίσω τη χαμένη ενυδάτωση της κεφαλής σας........
Σταματήστε να τα λούζετε κάθε μέρα.
Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η βρωμιά είναι  ο εχθρός. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να λούζετε κάθε μέρα τα μαλλιά σας γιατί έτσι θα εξαφανιστούν  τα απαραίτητα  έλαια του δέρματος της  κεφαλής σας, με αποτέλεσμα να γίνουν ξηρά.

Εγκαταστήστε ένα φίλτρο νερού στο ντους σας.

Το νερό της βρύσης  περιέχει  χημικές ουσίες ξήρανσης της τρίχας. Το χλώριο και άλλες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την υδροδότηση μιας πόλης,  μπορούν να την καταστρέψουν.

Λούστε τα  προς τα πίσω.

Πολλοί είναι οι ειδικοί περιποίησης μαλλιών που προτείνουν τη λύση του λουσίματος προς τα πίσω σε συνδυασμό με φυτικά έλαια.  Μισό  κουταλάκι του γλυκού από αγαπημένο σας λάδι (jojoba, ελιάς, ή  αμυγδαλέλαιο) θα σφραγίσουν την ενυδάτωση που χρειάζεται η τρίχα σας. Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα σαμπουάν και αν τα αισθάνεστε μπερδεμένα, βάλτε τους με τα δάχτυλα σας το υπόλοιπο λάδι και χτενίστε τα. 
Αβοκάντο: όχι μόνο για τις σαλάτες.

Το αβοκάντο περιέχει έλαια και βιταμίνες. Πάρτε ένα μικρό αβοκάντο, και κάντε το πουρέ μαζί με μία κουταλιά της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Απλώστε το μίγμα σε  νωπά μαλλιά για τουλάχιστον 30 λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αυτή η συνταγή λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών.
Ξεπλύνετε με ελαιόλαδο.

Μπορείτε να δώσετε στα μαλλιά σας λάμψη, με μία  θεραπεία από μια κουταλιά ελαιόλαδο. Πρώτον, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, με τα δάχτυλα σας βάλτε τους ελαιόλαδο.  Αφήστε το να καθίσει για 20  λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Οι θαυματουργοί οροί.

Τα προίόντα serum  αφήνουν  τα μαλλιά σας εξαιρετικά ενυδατωμένα και φρέσκα λες και βγήκατε από κάποιο spa.  Περιέχουν ευεργετικά συστατικά που λειτουργούν όλα μαζί σαν μία γροθιά για λογαριασμό της φροντίδας των μαλλιών σας.

Απόδοση : Σταυρούλα Αδαμάκη
viliadamaki@mylady.gr

Πηγή: ecosalon.com
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...