5 Ιαν 2012

Προειδοποίηση Facebook: Οι σελίδες προφίλ των App θα διαγραφούν

Οι διαχειριστές των App Profile Page στο Facebook έχουν αρχίσει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ότι η σελίδα του προφίλ τους θα εξαλειφθεί μέχρι την 1 Φλεβάρη.
Οι διαχειριστές θα καταφέρουν να μεταφέρουν τα «Like» τους στις .....νέες Facebook Pages εάν αναλάβουν δράση εκ των προτέρων.

«Τον Δεκέμβριο ανακοινώσαμε στους προγραμματιστές ότι πρόκειται να διαγράψουμε τις App Profile Pages την 1 Φεβρουαρίου του 2012, ώστε οι χρήστες να κατευθύνονται απευθείας σε μια εφαρμογή ή μία παραδοσιακή σελίδα Facebook, όταν αναζητούν αυτή», είχε δηλώσει ένας εκπρόσωπος του Facebook.

«Εκτός της μείωσης των βημάτων που απαιτούνται από έναν χρήστη για να φτάσει σε μία εφαρμογή, η κίνηση αυτή θα συμβάλει στην εξάλειψη αντιφάσεων που υπάρχουν μεταξύ των App Profile Pages και των παραδοσιακών Facebook Pages, όπως διαφορετικά Insights, APIs, και κανάλια διανομής».

Το κοινωνικό δίκτυο προειδοποιεί ότι η opt-in διαδικασία μεταφοράς των «Like» ενδέχεται να διαρκέσει έως και επτά ημέρες. Εφ 'όσον δεν έχετε ήδη μια σελίδα στο Facebook, μπορείτε να μεταφέρετε τη διεύθυνση URL της σελίδας του App Profile Page. Εάν διαχειρίζεστε μια σελίδα, φροντίστε να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες, μηνύματα και Insights που θέλετε να κρατήσετε, γιατί δεν πρόκειται να μεταφερθεί κανένα περιεχόμενο αυτόματα.

Όσοι δεν ανταποκριθούν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, η App Profile Page θα διαγραφεί και η κίνηση θα πηγαίνει απευθείας στην εφαρμογή τους.

Προγραμματιστές νέων apps δεν θα λαμβάνουν αυτόματα μία σελίδα προφίλ, αλλά θα μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν μία Facebook Page από το Developers App.
Πηγή : proho.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker  Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...