1 Οκτ 2011

Όμορφη και περιποιημένη επιδερμίδα προσώπου

Πώς να φροντίζουμε το δέρμα μας να είναι πάντα περιποιημένη; Όπως οι μύες τους σώματος, έτσι και αυτά του προσώπου χρειάζονται φροντίδες. Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές σε σχέση...
με την περιποίηση της επιδερμίδας προσώπου:
  • Ασκήσεις για το πρόσωπο – Οι ασκήσεις βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και αυτή εκ μέρους της επηρεάζει τους μυς και το δέρμα του προσώπου, συμβάλλει επίσης και στην ομορφιά και στην τόνωση της επιδερμίδας.

  • Υγιεινή διατροφή – Καταναλώνετε περισσότερα φρέσκα και άβραστα προϊόντα – φρούτα, λαχανικά, ψαρί, ρύζι, για να εφοδιάσετε τον οργανισμό σας με όλες τις απαραίτητες για το δέρμα σας βιταμίνες και μέταλλα.

  • Λιγότερο άγχος – Χαλαρώστε περισσότερες ώρες, συγκεντρωθείτε πάνω στα καλύτερα και στα πιο όμορφα πράγματα και να κάνετε πιο συχνά βόλτα στην φύση.

  • Προστασία – Μην εκθέτετε τον εαυτό σας στον ήλιο, ανεξαρτήτως από την εποχή, χωρίς να έχετε λάβει σωστά μέτρα αντηλιακής προστασίας, ακόμα και να κάνετε σκι, πρέπει να προσέχετε.

  • Καλή  μάσκα – Μπορείτε να ετοιμάσετε παγάκια, στα οποία να προσθέσετε χυμό από μαϊντανό, αγγούρι ή καρότο και κάπου κάπου να τα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να πάρετε ένα παγάκι από την κατάψυξης σε περίπτωση που επιθυμείτε να δροσίσετε το πρόσωπό σας και να το τρίψετε απαλά, επίσης και τον λαιμό σας εάν θέλετε, μέχρι να λιώσει. Περιμένετε λίγο να στεγνώσει το δέρμα σας και μετά το ξεπλένετε. Για παράδειγμα το αγγούρι σφίγγει τους πόρους και αφήνει μια άψογη επιδερμίδα.
Πηγή :  omorfia
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...