24 Ιουν 2015

Απίστευτο! Τι παθαίνει το στήθος της γυναίκας όταν κάνει σεξ

Λουίζα Μπερντ - Σεξολόγος
Μπορεί να έχετε διαβάσει πως οι θηλές παθαίνουν στύση όταν εκείνη διεγείρεται......
Τα Βικτωριανά πορνογραφικά μυθιστορήματα εκθειάζουν πάντα τις σηκωμένες θηλές που έχουν οι διαρκώς διεγερμένες νύμφες. Ναι, οι θηλές γίνονται σκληρές και πα­θαίνουν «στύση» κατά τη σεξουαλική διέγερση, αλλά μην το θεωρείτε σαν μέτρο του πόσο πολύ έχει διεγερθεί.

Πρώτα απ’ όλα, οι γυναίκες διαφέρουν μεταξύ τους στην αντίδραση αυτή, όπως ακριβώς διαφέρουν στο μέγεθος και στο σχήμα του στή­θους τους και της θηλής τους. Η κοπέλα με πολύ μικρές θη­λές μπορεί να παρουσιάσει την «εύγλωττη αντίδραση» χωρίς καν να το καταλάβετε.

Από την άλλη πλευρά, η αντίδραση αυτή δεν παρουσιάζε­ται πάντα. Ή τουλάχιστον, δεν παρουσιάζεται στον ίδιο Βαθμό, ακόμα κι αν εκείνη διεγείρεται το ίδιο και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Επιπλέον, μερικές φορές, οι θηλές παθαί­νουν στύση καθώς τη φιλάτε ή της κάνετε άλλα ωραία πράγ­ματα, αλλά ξαφνικά χάνουν τη στύση τους, χωρίς τίποτα να δείχνει πως εκείνη είναι λιγότερο ερεθισμένη και ανυπόμονη.  
Γι’ αυτό ξεχάστε την ένδειξη αυτή. Καμιά κοπέλα δεν θέλει να βλέπει τις αντιδράσεις της να εκτιμούνται και να καταγράφο­νται σαν να πρόκειται για μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Αυτό της δείχνει πως ο εραστής της δεν νιώθει Βεβαιότητα για κείνη. Και την κάνει να νιώθει σαν πειραματόζωο.

Όταν διεγείρετε για πρώτη φορά τις θηλές της, κάνετέ το με τα χείλη και τη γλώσσα και όχι με τα δάχτυλά σας. Ο κα­νόνας αυτός δεν είναι απόλυτος, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό. Οι θηλές είναι πολύ ευαίσθητες και μπορούν να ερε­θιστούν πολύ εύκολα. Τα χείλη και η γλώσσα σας είναι, πι­στεύω, λιγότερο σκληρά και μοιάζουν λιγότερο με γυαλόχαρ- ιο από τα δάχτυλά σας. Και η γλώσσα σας μπορεί να λιπάνει τις θηλές της με σάλιο, για να ελαττώσει την τριβή. 

Μη με παρεξηγείτε. Δεν λέω πως η κοπέλα θέλει έναν άντρα με χέ­ρια σαν ροδοπέταλα. Της αρέσουν τα ανδρικά χέρια σας, αλ­λά, αν ερεθιστούν οι θηλές της, τότε μπορεί να διακοπεί το μέρος αυτό της απόλαυσης και θα είναι κρίμα. 

Ακολουθώντας τον βασικό μας κανόνα, να μην της τα προσφέρετε όλα μαζί, να είστε φιλάργυρος στη χρήση της γλώσσας σας πάνω στις θηλές της... Λεν χρειάζετε να την κακομάθετε - τουλάχιστον όχι ακόμα. Σύρετε τη γλώσσα σας επάνω και γύρω στη μια θηλή δύο ή τρεις φορές.
Μετά, πηγαίνετε στην άλλη. Βάλτε τα χείλη σας πάνω της μ’ ένα ελαφρό φιλί και κινείστε την άκρη της γλώσσας σας γρήγορα εμπρός και πίσω, πάνω και κάτω. Δοκιμάστε να πιέ­σετε ελαφρά τη θηλή της ανάμεσα στα χείλη σας.

Ορισμένοι ειδικοί του σεξ συνιστούν να δαγκώνετε ελα­φρά τις θηλές. Και πρέπει να παραδεχτώ πως αυτό μπορεί να διεγείρει την κοπέλα, αλλά και να τονίσω πως είναι καλύτερα να διατηρεί εκείνη απεριόριστη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνει εκείνος.

Αυτό ισχύει και για άλλα πράγματα που μπορεί να της κάνετε. Όλες σχεδόν οι γυναίκες ευχαριστιούνται όταν τους ρουφάνε τις θηλές. Μπορεί να τους δίνει μια κάπως μητρική εμφάνιση, αλλά γιατί να τα πολυψάχνουμε; Είναι κάτι τόσο ευχάριστο!  
Πρόθεσή σας πρέπει να είναι ν’ αφήσετε τις αντι­δράσεις της να γίνουν οδηγός σας. Όταν παίρνετε τη θηλή στο στόμα σας, μπορείτε, για παράδειγμα, να δοκιμάσετε να την κυλίσετε ελαφρά με τη γλώσσα σας στην εσωτερική επι­φάνεια των δοντιών σας ή πάνω στον ουρανίσκο σας. Από τις αντιδράσεις της θα μάθετε αν της αρέσει. Προσέξτε την πλη­ροφορία αυτή, θα σας είναι χρήσιμη στο μέλλον.

Κείμενο της σεξολόγου Λουίζα Μπερντ. Απόσπασμα από το σύγγραμμα Το σεξ μετά το γάμο - Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού.
Πηγή: boro.gr
Newsroom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...