18 Ιουν 2015

Στη Μύκονο η Κέιτι Πέρι (εικόνες)

Φρίξος Δρακοντίδης 
Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια με τα περισσότερα από 71 εκατ. μέλη στον λογαριασμό της στο Twitter επέλεξε το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου για τις διακοπές της........
Αν γράψει τη λέξη Mykonos στο Twitter της, τότε 71 εκατ εκατομμύρια χρήστες smartphones σε όλον τον κόσμο θα συντονιστούν για να δουν τι εννοεί μια από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνιδες στον πλανήτη.

Η Καθρίν Ελίζαμπεθ «Κέιτι» Χάντσον (Katheryn Elizabeth "Katy" Hudson), γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Κέιτι Πέρι(Katy Perry), είναι Αμερικανίδα στιχουργός, τραγουδοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, ηθοποιός, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και πρέσβειρα της UNICEF.

Θα μπορούσε να κατακτήσει και τον άτυπο τίτλο του μεγάλου χορηγού του ελληνικού τουρισμού, τουλάχιστον για φέτος, όμως προτίμησε την σιωπή αποφεύγοντας να δημοσιοποιήσει μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παρουσία της στα ελληνικά νησιά. Την περασμένη βδομάδα επισκέφτηκε κατά σειρά την Σέριφο, τη Μήλο, την Μύκονο, την Σκιάθο χωρίς ωστόσο να μοιραστεί με τους followers της εμπειρίες και εικόνες.

Ο φακός του ΘΕΜΑΤΟΣ την εντόπισε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο λιμάνι της Μυκόνου καθώς αποβιβαζόταν από πολυτελές γιοτ μαζί με την παρέα της. Η τραγουδίστρια αφού περιπλανήθηκε στα σοκάκια, σταμάτησε σε ένα περίπτερο για να προμηθευτεί μερικά μπουκάλια νερό, εν συνεχεία απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα και μετά κατευθύνθηκε προς την παραλία 
Καλό Λιβάδι όπου και δείπνησε με την παρέα της στο μπιτς μπαρ-εστιατόριο Solymar. Από τη Μύκονο αναχώρησε αργά το βράδυ με προορισμό την Σκιάθο. Εκεί συναντήθηκε με την ηθοποιό και φίλη της Kate Hudson και φιλοξενήθηκε σε φιλικό τους σπίτι.








Πηγή: protothema.gr
Newsroom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...