23 Ιουν 2015

Beauté: Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι!! (4 tips)

Ο ήλιος κυριαρχεί και όλες οι γυναίκες θέλουν να ενυδατώσουν το δέρμα τους, να φτιάξουν τα νύχια τους, να αποκτήσουν λαμπερά μαλλιά!! Όλα αυτά όμως, έχουν και μεγάλο κόστος αν πραγματοποιηθούν σε ινστιτούτα ομορφιάς. Για να δώσετε στον εαυτό σας, την ενυδάτωση που απαιτείται για τους καλοκαιρινούς μήνες, παρουσιάζουμε συμβουλές με........
τις οποίες μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και οι κανόνες του Beauté σας θα εφαρμόζονται κατά γράμμα!!

1. Αρχικά θα πρέπει να αξιοποιήσετε για το Beauté σας, τα προϊόντα που έχετε μέσα στο σπίτι σας!!
Με υλικά της κουζίνας σας όπως το λάδι, το μέλι, το αλάτι, το αυγό, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες μάσκες για το πρόσωπο και το σώμα σας που θα σας χαρίσουν τέλεια ενυδάτωση. Τα ίδια υλικά και διάφορα άλλα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μόνες σας κρέμες κατά της κυτταρίτιδας ή των ραγάδων.
2. Κάνετε μόνες σας γυμναστική στο σπίτι σας!!
Βάλτε μουσική, καθίστε μπροστά στον καθρέφτη σας και κάνετε βασικές ασκήσεις stretching. Επίσης μπορείτε στο διαδίκτυο να βρείτε διάφορα video που θα σας υποδείξουν βασικές ασκήσεις για διάφορα σημεία του σώματός σας.
3. Με μία λίμα μπορείτε να δώσετε στα νύχια σας το επιθυμητό σχήμα!!
Μουλιάστε τα και σπρώξτε με ένα μικρό ξύλο τα περιττά πετσάκια που σας δυσκολεύουν στο μανικιούρ. Αγοράστε οικονομικά μανό και χαρίστε χρώμα στα νύχια σας.
4. Τέλος επιλέξτε βασικές θεραπείες ομορφιάς!!
Κάποιες από αυτές είναι να συμπληρώνετε κάποιες ώρες ύπνου (8 ώρες την ημέρα), να κοιμάστε χωρίς make up και με καθαρό πρόσωπο, να πίνετε αρκετό νερό, να ενυδατώνεστε με κρέμες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...