26 Μαρ 2013

Λύση-πακέτο προτείνει η Άγκυρα στην Κύπρο: Σχέδιο Ανάν & υιοθέτηση τουρκικής λίρας!

Δηλώσεις Μπαγίς υπέρ Ν. Αναστασιάδη
Να δώσει λύση ανάλογη με αυτού του Σχεδίου Ανάν καλεί την Λευκωσία η Άγκυρα με δηλώσεις του υπουργού Ευρωπαϊκής Ένωσης της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς ο οποίος δήλωσε ότι "Η απόριψη του σχεδίου Ανάν προκάλεσε πολιτική αβεβαιότητα που τώρα εντάθηκε με την οικονομική αβεβαιότητα. Όμως διατηρούμε με την εκλογή του Ν. Αναστασιάδη διατηρούμε ελπίδες επίλυσης του Κυπριακού καθώς ήταν υπέρ το σχεδίου Ανάν".
Με απλά λόγια .....
όπως λέει και η σοφή λαϊκή παροιμία "Τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πεντ'έξι"...
Είναι γεγονός, σύμφωνα με το defencenet.gr, ότι η Τουρκία πόνταρε πολλαπλά στα θετικά - για αυτήν - την εκλογής Αναστασιάδη και φαίνεται ότι δικαιώνεται: Ο Ε.Μπαγίς σημειώνει ακόμα ότι "Τώρα που είναι ανυπόφορη η παραμονή της Κύπρου στην ευρωζώνη σε περίπτωση λύσης του Κυπριακού βάσει του σχεδίου Ανάν, αν θελήσουν να ενταχθούν στην τουρκική λίρα είναι κάτι που η Άγκυρα θα εξετάσει θετικά".
Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Ελληνισμός θα πληρώσει την εκλογή λάθος ηγέτη. Γιατί αν η εκλογή Χριστόφια ήταν ένα μεγάλο λάθος η εκλογή του Ν. Αναστασιάδης αποδεικνύεται ένα ολέθριο λάθος, ειδικά από την στιγμή που είχαν την λύση του Γ.Λιλλήκα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...