2 Φεβ 2013

Μητρόπουλος-Τσαγκάρη: Άγρια διαμάχη για την περιουσία της Έλενας Ναθαναήλ!!

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της αξέχαστης Έλενας Ναθαναήλ η κόρη της Ίνκα και ο τελευταίος σύντροφος της ζωής της ηθοποιού Τάσος Μητρόπουλος, φαίνεται πως θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια....

Ο λόγος; Η περιουσία που άφησε πίσω της μετά τον χαμό της η ηθοποιός καθώς διεκδικούν και οι δύο πιο λατρεμένοι της άνθρωποι το κτήμα της στην Εύβοια. «Το σπίτι και γενικότερα το κτήμα στην Εύβοια αφού ήταν της Έλενας και είμαι η μοναδική της κληρονόμος, κατ' επέκταση είναι δικό μου. Οπότε ισχύει αυτό που ήξερες πάντα, ''το κτήμα της Έλενας''» δηλώνει στη News η Ίνκα δείχνοντας πραγματικά ενοχλημένη από την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Τάσο Μητρόπουλο.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος επισημαίνει μία παλιότερη δήλωσή της στην οποία είχε πει πως έβλεπε τον τελευταίο σύντροφο της μητέρας της ως πατέρα της, εκείνη απαντά: «Ναι, ισχύει. Το είχα πει. Ο Τάσος ήταν σαν πατέρας μου. ΗΤΑΝ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μετά που έφυγε η Έλενα αναθεώρησα πολλά πράγματα που πίστευα για αρκετό κόσμο».

Πηγή: gossip-tv 
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...