7 Ιαν 2014

Ιδέες για κατασκευές με λινάτσα με τους πιο ασυνήθιστους τρόπους!!! (βήμα-βήμα)

Mykonos Ticker
Ιδέες για κατασκευές με λινάτσα, step by step!!
Ενα εξαιρετικά ανθεκτικό ύφασμα βιομηχανικής χρήσης, είναι η λινάτσα, που τελευταία χρησιμοποιείται στην διακόσμηση.... Αξιοποιήστε αυτό το ύφασμα..Φτιάξτε Σουπλά!  Μαξιλαράκια!  Θήκη για μπουκάλι!  Καλαθάκια-σακιά για τα ξύλα!  Ράνερ!....
Σουπλά με στένσιλ αλφάβητου
βήμα-βήμα  

κλικ στις fotos για μεγέθυνση
Mykonos Ticker
Χρειαζόμαστε 1m λινάτσα!!
Πάρτε στένσιλ με αλφάβητο. Υπάρχουν τόσες πολλές γραμματοσειρές και στυλ διαθέσιμα για να επιλέξετε. Πιο εύκολο είναι τα κεφαλαία γράμματα σε διάσταση 8cm
Mykonos Ticker  
Ένας μέσος όρος για τις διαστάσεις του σουπλά είναι 46cm x 30cm
Mykonos Ticker
Πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα υπάρχον σουπλά, ως οδηγό για την κοπή της λινάτσας. Την λινάτσα, πριν την κόψουμε την πλένουμε!!!Mykonos Ticker  
Κόψτε τα σουπλά, στην επιθυμητή διάσταση. Μπορείτε να κόβετε δύο σουπλά ταυτόχρονα.
Mykonos Ticker  
Χρησιμοποιήστε μια υγρή-κόλλα για υφάσματα, για να κάνετε στεγανοποίηση στις άκρες της λινάτσας. Με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει η λινάτσα να ξέφταει. Προστατέψτε την επιφάνεια εργασίας σας με χαρτόνι πριν χρησιμοποιήσετε το στεγανοποιητικό υλικό. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς (περίπου 30 λεπτά).
Mykonos Ticker
Ζάρες: Στη συνέχεια, με τη χρήση σπρέι, με άμυλο για σιδέρωμα, σιδερώνετε καλά τις ζάρες από την λινάτσα-σουπλά. Χρησιμοποιήστε ένα λινό ύφασμα για υψηλές θερμοκρασίες. Σιδερώστε πολύ καλά.
Mykonos Ticker
Τώρα, πάνω στο χαρτόνι, που τοποθετήσατε για την προστασία των επιφανειών σας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε stenciling.
Mykonos Ticker
Βούρτσες-Σπόγγοι: Διαφορετικές εργασίες πινέλα!! Ωστόσο, συστήνω ιδιαίτερα τη χρήση Βούρτσα-Σπόγγο, ειδικά για την διαδικασία αυτή. Χρησιμοποιήστε ακρυλικό χρώμα.
Mykonos Ticker
Με κίνηση, πάνω-κάτω ταμπονάροντας απαλά αλλά σταθερά εφαρμόζετε το χρώμα. Μία επικάλυψη λειτουργεί τέλεια.
Stenciling & Ζωγραφική: Για μικρά σχέδια όπως αυτό, όσο λιγότερο χρώμα χρησιμοποιήσετε, τόσο το καλύτερο. Εφαρμόστε δύο στρώσεις χρώματος για βάση (σε γενικές γραμμές) για να διατηρηθούν καθαρές οι γραμμές. 
Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταινία ή κόλλα για να να διατηρήσετε το stencil σας στη θέση του
Mykonos Ticker  
Έχετε τα στένσιλ με τις λέξεις, έτσι ξεκινήστε με το τελευταίο γράμμα κάθε λέξης πρώτα στη κάτω δεξιά γωνία του σουπλά. Αυτός ο τρόπος καθιστά τόσο εύκολο να ευθυγραμμίσετε κάθε λέξη, οστοσο σας διευκολυνει και στην ζωγραφική, αφήνοντας τα φρεσκοβαμμένα κομμάτια πίσω!!! Αφήστε αυτά τα γράμματα να στεγνώσουν δέκα λεπτά. Το Stencil κάνει τόσο μοναδική την δημιουργία σας!!!
Mykonos Ticker
Συμβουλές 
Πλύσιμο: Θα ήθελα να συστήσω το πλύσιμο των χεριών λινάτσα αντί για πλύσιμο στο πλυντήριο. Μπορείτε να την πλύνετε στο πλυντήριο στο κρύο, ωστόσο, να είναι προετοιμασμένες ότι πανί μπορεί να κάνει πολλά ξέφτισματα.

Καθαρισμός στις Βούρτσες & Stencils: Εν τω μεταξύ, φροντίστε να πλένετε χρησιμοποιείται στένσιλ σας με ένα απαλό σαπούνι και νερό και αφήστε το να στεγνώσει επίπεδη.

Καθαρισμός Λινάτσας: Πάρτε αυτά τα σουπλά έξω και τινάξτε τα περίσσεια ξέφτια της λινάτσας.... 
Απολαύστε τις Δημιουργίες σας!!!
Καλαθάκια-σακιά για τα ξύλα!
Mykonos Ticker
Ράνερ!
Mykonos Ticker
Σουπλά!
Mykonos Ticker
Μαξιλαράκια!
Mykonos Ticker
Θήκη για μπουκάλι!
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...