29 Ιαν 2014

Ο ήρωας του Ιράν είναι φαλακρός και δάσκαλος -Ξύρισε το κεφάλι του για συμπαράσταση σε μαθητή [εικόνες]

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι συγκλονιστικές εικόνες που έρχονται από ένα δημοτικό σχολείο στο Ιράν, όπου τα παιδιά και ο δάσκαλος μίας τάξης έχουν ξυρισμένα τα κεφάλια τους. Αφορμή στάθηκε η απίστευτη πράξη αγάπης του Ali Mohammadian, του δασκάλου, ο οποίος.......
αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά του, προκειμένου να συμπαρασταθεί σε έναν μαθητή, τον οποίο χλεύαζαν τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο 8χρονος Mahan Rahimi έχασε τα μαλλιά του εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας. Ωστόσο, η πράξη του δασκάλου έμελλε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση με τους μαθητές που κάποτε κορόιδευαν το μικρό να ξυρίζουν και εκείνοι το κεφάλι τους.
Οπως αναφέρουν τα ξένα ενημέρωσης, ο δάσκαλος έχει γίνει ήρωας στο Ιράν, ενώ δέχτηκε μέχρι και τα συγχαρητήρια του ιρανού προέδρου Χασάν Ροχανί.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυβέρνηση αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του παιδιού ώστε να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για αντιμετώπιση της ασθένειάς του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που η πράξη μου άγγιξε τόσους ανθρώπους», είπε ο 45χρονος δάσκαλος. Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με τον 8χρονο στο Facebook, γράφοντας «Τα κεφάλια μας είναι ευαίσθητα στις τρίχες», με πλήθος κόσμου να τη μοιράζεται.
Πηγή : iefimerida.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...