28 Ιαν 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/1

"Ο μικρός νικάει τον μεγάλο μόνο όταν έχει δίκιο."
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα....

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά φιλόδοξοι σε βαθμό που αναζητάτε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσετε τον εαυτό σας. Το καλό είναι ότι έχετε συμπάθειες και αυτό σας βοηθάει να κερδίσετε μέσα στις ομάδες και στις φιλίες.

Έρωτας: Έχετε αποφασίσει να στριμώξετε για λίγο το πρόσωπο που είστε μαζί, κυρίως αν δεν έχει καταλήξει ακόμα αν θέλει να είναι ουσιαστικά μαζί σας. Ίσως είναι ακόμα μέσα σε διπλή σχέση. Σίγουρα θα πάρετε αποφάσεις και μπορεί να θέσετε βέτο.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να μην είναι στα μέτρα σας. Το σίγουρο είναι πως όταν αναζητάτε να επεκταθείτε θα δείτε ότι θα κερδίσετε το στοίχημα και μάλιστα πιο εύκολα από όσο νομίζατε.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Υπάρχουν συμπεράσματα που μπορείτε να βγάλετε εύκολα και υπάρχουν και άλλα τα οποία για να τα βγάλετε θα πρέπει να αποκτήσετε εμπειρίες μέσω των άλλων. Αυτό γενικά θα σας κάνει καλό γιατί θα ανακαλύψετε πολύ πιο εύκολα πράγματα.

Έρωτας: Μερικοί έχετε μπουρδουκλωθεί και ίσως να μην μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, με ένα πρόσωπο που έχετε φιλική σχέση αλλά πιθανόν να μην τολμάτε να πάτε παρακάτω γιατί σας εμποδίζουν πολλά πράγματα.

Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ έχετε κάποια ζόρια και πιθανόν να προέρχονται από την δική σας διάθεση που είναι κάπως εξασθενημένη, τελικά θα υπάρξει μια μεγάλη γκάμα ευκαιριών. Από εκεί που το παιχνίδι δεν ήταν με το μέρος σας, τώρα θα γίνει πολύ πιο εύκολα δικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία χρειάζεται να λύσετε άμεσα αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται η γεφύρωση πολλών καταστάσεων. Κυρίως θα πρέπει να σταθείτε στο πλάι κάποιων ατόμων οι οποίοι σας στηρίζουν.

Έρωτας: Είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε σε ανάγκες που έχουν να κάνουν με τις κοινωνικές καταστάσεις. Επειδή θα έχετε διάθεση να βρεθείτε με ένα πρόσωπο πολύ στενά, μην γίνεστε απόμακροι ή πολύ υποκειμενικοί γιατί θα δημιουργήσετε δυσκολίες.

Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε και εσείς ότι χρειάζεστε να κάνετε κάτι πολύ οργανωμένο και αποδεκτό. Πιθανόν η οικογένεια κάπου να σας μπλοκάρει ή να σας πιέζει να έχετε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θα έχει μόνο για σας καλό αντίκτυπο αλλά και για τους άλλους. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο γιατί έχετε υποστεί πίεση. Το μόνο καλό είναι ότι σας βοηθάνε κάποιοι συνεργάτες ή άτομα που κρατάνε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Αναγκάζεστε να είστε πιο κοντά σε πολλά άτομα για να επιτευχθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Η φροντίδα και η προστασία είναι απαραίτητη από την πλευρά σας γιατί οι ρίζες και οι δομές σας βάλλονται αν δεν το κάνετε.

Έρωτας: Έχετε σοβαρότητα και μέσα από αυτό μπορεί να προέλθει ωριμότητα. Για αυτό χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια να είστε πολύ εντάξει πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν όμως κάποιες δυσκολίες αν σχετίζεστε με Ζυγό ή Αιγόκερω.

Καριέρα & Οικονομικά: Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι και συνέχεια γίνονται αλλαγές είτε μέσα σας είτε από μια κατάσταση την οποία θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με θετική ενέργεια. Οι συνεργάτες μπορεί να σας κουράζουν γιατί νιώθετε ότι κάνετε υπερβολικούς συμβιβασμούς.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Αναλαμβάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να μην σας εκφράζουν απόλυτα αλλά μερικές φορές χρειάζονται και αυτά. Πιθανόν να νιώθετε δυσκαμψία και αυτό να σας περιορίζει να κάνετε πολλές κινήσεις. Για αυτό καλό είναι να φροντίσετε περισσότερο το σώμα και την υγεία σας.

Έρωτας: Είστε κάπως συγκρατημένοι γιατί η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι και η καλύτερη. Για αυτό φροντίστε τουλάχιστον να μην είστε επικριτικοί. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα περάσει από σαράντα κύματα και θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Υπάρχουν και ευαισθησίες.

Καριέρα & Οικονομικά: Θα ξεκαθαρίσετε με ένα συνεργάτη τι τελικά θα κάνετε και τι θα γίνει στο μέλλον γιατί μπορεί να μπερδεύεστε και να μην έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις με ποιο τρόπο να κινηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε πολύ σημαντικά πράγματα να κάνετε και πάνω από όλα να βελτιώσετε μια κατάσταση η οποία σας ενοχλεί και αφορά στην οικογένεια, τα παιδιά και γενικά όλες τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν την μορφή ρίσκου για το μέλλον. Πάντως θα γίνουν πράγματα και θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα κυρίως σε ένα νομικό θέμα.

Έρωτας: Έχετε υπομονή για αυτό μπορεί να ανεχτείτε τα τσαλιμάκια ενός Σκορπιού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όταν χρειαστεί δεν θα βάλετε τα όριά σας. Προς το παρόν όμως η ερωτική σας διάθεση είναι έντονη και ίσως να έχετε ανοχή σε πολλά πράγματα. Ο Υδροχόος πάντως θα είναι η έκπληξη της ημέρας.

Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα και ο λόγος είναι ότι έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και να δώσετε κάπως μια ευκαιρία στον εαυτό σας να ρισκάρετε σε πολλά που σίγουρα θα σας φέρουν κέρδη.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να δείξετε μια πολύ καλή και μετρημένη συμπεριφορά για να μην χάσετε την εκτίμηση ατόμων που έχουν ας πούμε μια κοινωνική δύναμη. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι και θα κάνετε βήματα που θα σας καθορίσουν πολύ περισσότερο.

Έρωτας: Η προσωπική σας σχέση είναι σημαντική για αυτό θα προσπαθήσετε ακόμα και πάνω σε μια δυσκολία την οποία δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αλλά δεν θα ρισκάρετε γιατί δεν θέλετε να έχετε αποτελέσματα αρνητικά.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές μετακινήσεις, αλλαγές αλλά και ανατροπές τις οποίες ίσως με τον τρόπο σας εσείς να τις έχετε σπρώξει για να βγείτε από κάποια αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλετε να διατηρήσετε μια κατάσταση η οποία σας ησυχάζει και σας βάζει σε μεγαλύτερο προγραμματισμό. Οι διαδικασίες πάντως που μερικές φορές θέλουν από την πλευρά σας επαφή ίσως να σας ενοχλούν για αυτό θα προτιμήσετε να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις.

Έρωτας: Είστε πολύ σωστοί αλλά επιφυλακτικοί. Για αυτό πιθανόν να μην εκφράσετε εύκολα τα συναισθήματά σας επειδή δεν θέλετε να ανοιχτείτε πάρα πολύ. Ίσως να κινηθείτε σε επίπεδο μυστικό, κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Κριός. Πρώτα θα μάθετε και μετά θα κινηθείτε.

Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας εξελίξουν αλλά το ποιο σημαντικό είναι να πάρετε αποφάσεις που πιθανόν να είναι δύσκολες για σας ή υπερβολικά συμβιβαστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Βάζετε τα πάντα σε ένα πρόγραμμα, ό, τι είχατε αρνηθεί εδώ και καιρό να οριοθετήσετε ή να βάλετε σε μια τάξη. Θα δείτε τώρα ότι θα είστε πολύ σίγουροι για αυτό που θα κάνετε. Η προσπάθεια να προσέξετε την διατροφή σας θα σας δυναμώσει.

Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο είναι κάπως αλλαγμένη και κυρίως από την πλευρά σας γιατί μπορεί να είναι άλλες οι προσδοκίες σας και άλλες οι εξελίξεις από το άλλο το πρόσωπο. Η σχέση με Ταύρο καλά κρατεί, αρκεί να μην τον φοβίζετε πάρα πολύ.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μαζέψει κάπως το μυαλό σας και προσπαθείτε να κάνετε μια πολύ οργανωμένη κίνηση που θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα τρέχοντα δεδομένα τα οποία άλλες φορές δεν τα παίρνατε πολύ σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Παίρνετε φόρα γιατί νιώθετε τα θέλω σας και αυτό σας δυναμώνει περισσότερο από άλλη φορά. Αλλά, τι συμβαίνει και δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε; ΟΙ γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να είστε περισσότερο θετικοί και ανοικτοί στην επικοινωνία.

Έρωτας: Μάλλον σας έλκουν τα πιο σοβαρά πράγματα και προσπαθείτε να οριοθετήσετε τα δικές σας ανάγκες για να μπορεί και ο άλλος να λειτουργήσει στα δικά σας τα πλαίσια. Σας έλκει όμως ένας Ζυγός και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να έρθετε κοντά. Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι είναι αναγκαίο για να τον προσεγγίσετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να είστε δυνατοί και δεν οπισθοχωρείτε ακόμα και άδικο να έχετε. Όμως μπορεί να χρειαστεί να πάτε με το μέρος των άλλων για αυτό να μην είστε και πολύ απόλυτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Η δική σας προσωπική θέση ίσως να είναι αρκετά συγκρατημένη και περισσότερο αδρανής από άλλες φορές. Για αυτό προσπαθήστε τουλάχιστον να σχεδιάσετε το μέλλον σας χωρίς να αποφύγετε να κάνετε αναμίξεις με πολλά και άσχετα άτομα.

Έρωτας: Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να παραμένει στο σκοτάδι και να υπάρχει γύρω από την επαφή σας ένα ανεξιχνίαστο σημείο που κανένας ίσως από τους δυο σας να μην μπορεί να βγάλει άκρη. Πιθανόν να είναι και το οικογενειακό κομμάτι αλλά και οι παρεμβάσεις των δικών σας ατόμων που δεν σας αφήνουν περιθώριο δράσης ή σκέψης. Επίσης μπορεί προς το παρόν να μην ευνοούν οι συνθήκες.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύοντας κάποια δεδομένα, βλέπετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε πιο εύκολα μια νέα συνεργασία παρά μια παλιά που αφορά και σε ένα κομμάτι από οικογενειακή επιχείρηση.

ΙΧΘYΕΣ  
Γενικά: Έχετε σοβαρέψει σε σημείο να μην μπορείτε να δείτε εύκολα και την αστεία πλευρά της ζωής. Το καλό είναι ότι θα βελτιωθούν οι σχέσεις με την οικογένεια γιατί εσείς θα έχετε καλύτερες βιώματα και εμπειρίες.

Έρωτας: Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε σε μια φιλική σχέση που μπορεί να μετατραπεί σε ξαφνικό έρωτα. Καλό είναι, πριν αποφασίσετε, να βολιδοσκοπήσετε πρώτα το μέσα σας για να μην υπάρχουν βαθιές ενστάσεις από την πλευρά σας γιατί μερικές φορές παρασύρεστε από τα συναισθήματα του άλλου.

Καριέρα & Οικονομικά: Η βελτίωση ως ένα επίπεδο θα έλθει κατόπιν συμφωνίας κάποιων ατόμων τα οποία είναι αρκετά φερέγγυα. Αλλά από την πλευρά σας θα χρειαστεί να επιδείξετε μια διπλωματία ώστε να μην χαλάσει την τελευταία στιγμή η δουλειά.

Πηγή : astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...