30 Ιαν 2014

6 Προτάσεις για να φρεσκάρετε τις κλασικές τραπεζαρίες με μοντέρνο touch!!


Η τραπεζαρία μπορεί να μετατραπεί σε ένα ενδιαφέρον σημείο μέσα στο σπίτι με απλές κινήσεις, γούστο και φαντασία!! Τολμήστε ανατρεπτικούς συνδυασμούς.....
που θα "ταράξουν" την αρμονία αισθητικά, θα προσδώσουν όμως διακοσμητικό ενδιαφέρον στην τραπεζαρία σας.
 
Αλλάξτε τις κλασσικές καρέκλες με νέες πιο μοντέρνες, ή αντί αντικαταστήστε το τραπέζι με ένα παλαιό για να δώσετε vintage πινελιές. Ακόμα μπορείτε να διαφοροποιηθείτε ακόμα περισσότερο περιτριγυρίζοντας το τραπέζι με καρέκλες διαφορετικές μεταξύ τους ή να κάνετε τη διαφορά με το φωτιστικό.
Αγαπάτε τις κλασικές τραπεζαρίες αλλά δεν θέλετε να δείχνετε οπισθοδρομικές; Σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες για κλασικές τραπεζαρίες με μοντέρνο touch!!
1. Κλασική διχρωμία
Μια κλασική ιδέα αλλά με μοντέρνα χροιά είναι να "παίξεις" με το άσπρο και το μαύρο. Διάλεξε ένα λιτό τραπέζι με μαύρες μοντέρνες καρέκλες σε ένα δωμάτιο λευκό με άλλα ασπρόμαυρα στοιχεία. Κλασικό αλλά μοντέρνο!!
2. Oldies!!
Αυτή είναι μια κλασική τραπεζαρία που όμως δείχνει μοντέρνα και "ζωντανή" χάρη στα λουλούδια και στα χρώματα των βάζων καθώς και στα ουδέτερα χρώματα στους τοίχους!!
3. Μοντέρνο μπαρόκ
Το... "βαρύ" μπαρόκ είναι ένα στιλ που προτιμάται στις τραπεζαρίες για να τους δίνει ένταση. Αν δεν θες τόσο "βαριά" διακόσμηση, κράτα το ύφος αλλά παίξε με τα χρώματα, με μια χαρούμενη ταπετσαρία, με διακοσμητικά λευκό χρώμα!!
4. Κλασικά... ρίγες!!
Έχεις κλασική τραπεζαρία και θέλεις να την κάνεις πιο μοντέρνα; Βάλε ρίγες!! Κάλυψέ τες με ριγέ ύφασμα που είναι μια ασφαλής αλλά μοντέρνα επιλογή!!
5. Κλασική ταπετσαρία
Θέλεις μοντέρνα τραπεζαρία με κλασικό touch; Δεν έχεις παρά να διακοσμήσεις τους τοίχους με μία ταπετσαρία με κλασικό σχέδιο για να δώσεις ένα... κλασικό μήνυμα!!
6. "Παίξε" με υφάσματα!!
 "Ντύστε" το τραπέζι και τις καρέκλες με λινά υφάσματα για να τους δώσεις μοντέρνα όψη!!
 ....αλλά και με βελούδο για πιο ατμοσφαιρική και cozy ατμόσφαιρα!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...