2 Ιουλ 2012

Μυστικά fitness για κορίτσια που βαριούνται

Υπάρχουν επώνυμες που δεν ξεκολλάνε από το γυμναστήριο και υπάρχουν και μεγάλες σταρ που ακούνε για άσκηση και βγάζουν σπυράκια. Μήπως όμως μπορούμε να κλέψουμε μυστικά από τις διάσημες που βαριούνται μεν να γυμνάζονται αλλά καταφέρνουν να διατηρούν την σιλουέτα τους αψεγάδιαστη;.....
Κάρι Άντεργουντ: τρέχει και χάνει!

Η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, Κάρι Άντεργουν (Carrie Underwood) δεν παθιάζεται με τη γυμναστική. Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η νεαρή τραγουδίστρια φροντίζει να διατηρείται δραστήρια στις εμφανίσεις της, να πηγαίνει στο γυμναστήριο αλλά αυτό που δεν βαριέται να κάνει, είναι να τρέχει -εξ΄ου και τα λεπτά και σμιλεμένα πόδια που διαθέτει.

Η ίδια τονίζει στην εφημερίδα "Sun":

"Πηγαίνω στο γυμναστήριο όσο μπορώ, αλλά όταν είμαι σε περιοδεία το γυμναστήριο κάνει να με δει καιρό. Βέβαια, εν παραλείπω έστω και στο σπίτι να κάνω βάρη, να τρέχω και να παίζω και softball εδώ και έξι χρόνια".

Όσο για τη διατροφή της, η Κάρι τρέφεται υγιεινά αλλά το δείπνο της είναι πάντα νόστιμο και καλό.

Η Φέργκι & η σχέση αγάπης και μίσους με τη γυμναστική

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Black Eyed Peas διαθέτει σώμα που θα ζήλευαν πολλές. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η Φέργκι, κατά κόσμον Στέισι Φέργκιουσον γυμνάζεται με το ζόρι.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο προπονητής της τραγουδίστριας, έχει σπάσει το πρόγραμμά της σε τέσσερα τέταρτα για να είναι μικρό και να μην το βαριέται.
Στο σύντομο αυτό πρόγραμμα, η Φέργκι σμιλεύει τους μυς της και καίει πολλές θερμίδες κάνοντας κυρίως σχοινάκι. Μιλώντας στο περιοδικό Glamour, o προπονητής της τραγουδίστριας , DB Donamatrix τόνισε:

"H Φέργκι έχει μια σχέσης μίσους και αγάπης με τη γυμναστική. Σημασία δεν έχει η ώρα που γυμνάζεσαι φυσικά αλλά το πόσα προλαβαίνεις να κάνεις. Με τη Φέργκι, καταφέραμε να μεταμορφώσουμε το σώμα της, με αναπηδήσεις, βαθιά καθίσματα, πιέσεις δικεφάλων και σχοινάκι".

Μάλιστα, όταν η Φέργκι πρέπει να πιεστεί για κάποια επίσημη εμφάνιση, η άσκηση της γίνεται πιο στρατιωτική (σκαρφάλωμα σε σχοινί, εκγύμναση δικεφάλων σε μπάρα ή μονόζυγο αλλά και τα πηδηματάκια πάνω σε ένα μακρόστενο πάγκο)

Ο DB υποστηρίζει πως αν ακολουθήσεις τέτοιες πιο εξτριμ μεθόδους εκγύμνασης του σώματός σου για 3 με 5 φορές την εβδομάδα, κάνοντας 3 σετ των 10 επαναλήψεων για κάθε άσκηση, θα δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται μέσα σε 4 εβδομάδες μόνο. Η Φέργκι παίρνει μαζί της τον DB όπου κι αν έχει περιοδεία.

Κλόε Καρντάσιαν: τι κάνει για να μην χαλάσει τη γυμναστική της όποτε ταξιδεύει

Σύμφωνα με την Κλόε Καρντάσιαν, το δύσκολο κομμάτι σε επίπεδο γυμναστικής είναι όταν πρέπει να κάνει κάποιο ταξίδι ή να πάει διακοπές. Η Κλόε που πρόσφατα κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, ξέρει καλά πως η γυμναστική σε περίοδο ταξιδιού είναι πολύ δύσκολη.

Αυτό που έκανε η Κλόε είναι να μην σταματά να κάνει τις ασκήσεις της, ακόμα κι όταν λείπει μακριά από το σπίτι. Είτε θα τρέξει στους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο που τη φιλοξενεί, είτε θα έχει μαζί της μερικά βαράκια ή λάστιχα για να προπονείται σε κάποιο κενό των υποχρεώσεών της, είτε θα ακολουθεί τον σύντροφό της και καλαθοσφαιριστή Λαμάρ στις προπονήσεις του! Κάθε φορά που ο αγαπημένος της τονίζει πόσο όμορφη είναι, εκείνη κάνει ακόμα περισσότερες επαναλήψεις των ασκήσεών της!

Πηγή : womenonly.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...