30 Ιουλ 2012

Μέτωπο Βενιζέλου-Κουβέλη κατά Σαμαρά

 
Στη συνάντηση που θα έχουν στις 6 το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς , ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης στρέφονται τα βλέμματα όλων, καθώς θα κλειδώσει το σκληρό πακέτο μέτρων των 11,6 δις. ευρώ.......

Ωστόσο, συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν κρύβουν την έκπληξή τους για την συνάντηση που θα έχουν στις 10 το πρωί στη Βουλή οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης.
Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που λένε με νόημα ότι η συνάντηση προκαλεί πλήθος ερωτημάτων από τη στιγμή μάλιστα που είχε κλειστεί συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με εκπροσώπους των δυο κομμάτων.

Σκληρό πακέτο
Συνεργάτες του κ. Σαμαρά απέφευγαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο, δεν ήταν όμως λίγοι αυτοί που μιλούσαν για μέτωπο των δύο πολιτικών αρχηγών κατά του πρωθυπουργού.
Εκτιμούσαν μάλιστα ότι είναι πιθανό να προσπαθήσουν να φορτώσουν το σκληρό πακέτο μέτρων στη Ν.Δ. για να αποφύγουν το βαρύ πολιτικό κόστος που απαιτούν οι αποφάσεις.

Επιμήκυνση
Στο Μέγαρο Μαξίμου πάντως αναμένουν τις προτάσεις Βενιζέλου και Κουβέλη για τα… ισοδύναμα μέτρα αλλά οι προσδοκίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Όσον αφορά στην επιμήκυνση το μήνυμα που εκπέμπουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι ότι περνάει μέσα από την έγκριση ευρωπαϊκών κοινοβουλίων».



Πηγή :paraskhnio.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom           
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...