30 Ιουλ 2012

Ποια σημάδια δείχνουν ότι μεγάλωσες (μόνο για άντρες)!

Ποια σημάδια δείχνουν ότι μεγάλωσες (μόνο για άντρες)!
Υπάρχει ένα σημείο στη ζωή του άντρα που όλα αρχίζουν και τρέχουν προς τον κατήφορο. Πριν σε βάλουν στο σημάδι, διάβασε εδώ τα σημάδια...

1. Όταν πίνεις -μόνος ή με αντροπαρέα -σε μπαρ και διασταυρώνεσαι με ωραία άγνωστη γυναίκα που σου έκανε την τεράστια χάρη να ακουμπήσει τη ματιά της πάνω από τρεις φορές μέσα σε ένα τέταρτο πάνω σου και σαν ανταπόδοση της λες την ώρα που φεύγεις «you've set my soul on fire, see you someday»
2. Όταν μπαίνεις να αγοράσεις πουλόβερ και κάνεις χοντρό καυγά με την χοντρή πωλήτρια γιατί σου είπε πως γκρι και μπεζάκια με V λαιμόκοψη που ψάχνεις απεγνωσμένα, θα βρεις μόνο στις τελευταίες έγχρωμες ταινίες του Φίνου με τον Βουλγαρίδη και τον Ντούζο
3. Όταν επιτέλους της λες - της άλλης, να εξηγούμεθα- «θύμισέ με να σου πω κάτι μετά» κι όταν στο θυμίζει σε 5 λεπτά της λες «ε καλά ρε παιδάκι μου, μετά είπαμε, όχι χτες». Γίγαντας εγκαρτέρησης και επιτομή του cool , σκέτος Μπόγκαρτ.
4. Όταν σηκωθούν για να καθίσεις στο βαγόνι του μετρό. Ευτυχώς είσαι βαθιά κάτω από τη γη οπότε δεν χρειάζεται ν'ανοίξει κι άλλο για να σε καταπιεί.
5. Όταν αρχίζεις να επισκέφτεσαι το φαρμακείο όχι για πολυβιταμίνες, αντιβιώσεις, αντιπυρετικά και γαλακτώματα του Κορέ αλλά για αντιυπερτασικά, εμβόλια γρίππης και μπλε χαπάκια.
6. Όταν πηγαίνεις στο κουρείο και μετά την δεύτερη ψαλιδιά ξεστομίζεις εντελώς μα εντελώς τυχαία πάντα την φράση «και ποια είπες είναι εκείνη η αθώα και αγνή λοσιόν που δίνει λίγο χρωματάκι στο γκρίζο;»
7. Όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι πως τα κορεάτικα αυτοκίνητα είναι 1) σκυλιά αξιοπιστίας, 2) αγλάϊσμα καθαρού και διαχρονικού design, ειδικά σε άσπρο χρώμα και 3) ότι ήρθε ο καιρός να πάψεις να είσαι συνεταιράκι με τα συνεργεία των κωλoοιταλών ή των βρωμοναζί.
8. Όταν τα βρακιά σου αρχίζουν να μοιάζουν περισσότερο με σακκούλα σουπερμάρκετ παρά με εσώρουχο.
9. Όταν κάποια στιγμή ο τραχανάς και το βραστό είναι απείρως γευστικότερα από το κοντοσούβλι και τις τηγανητές γαρίδες.
10. Όταν αρχίζεις και ξεστομίζεις το «botox» πιο συχνά από το «μ@λάκα».
11. Όταν αγοράζεις καθημερινά την αγάπη των άλλων. Όχι με χρόνο αλλά με χρήμα. Cash, πιστωτική ή Κωτσόβολο, δεν έχει σημασία.


Πηγή : newsbomb.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...