29 Ιουλ 2012

Top 10 for 27 - 28 July!!! TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!! (Videos)

Σαββατοκύριακο και πάλι και καλώς σας βρήκαμε στη στήλη που έχετε αγαπήσει τόσο πολύ από το Mykonos Ticker το TOP – 10 Music countdown. Στη μέση του καλοκαιριού και οι περισσότεροι ή είναι διακοπές ή ετοιμάζονται να πάνε. Έτσι και εμείς θα φροντίσουμε να σας κρατήσουμε την πιο καλή παρέα με τα TOP – 10 μας όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα.....
Βέβαια ένα καλό Σαββατοκύριακο ξεκινάει πάντα από το Banana Moon κάθε Παρασκευή όπου η παρουσίαση του TOP – 10 Music countdown πλέον έχει γίνει θεσμός. Και χθες η παρουσία σας συγκλονιστική με το ρυθμό της μουσικής να ανεβαίνει, τα coctails να ομορφαίνουν τους ουρανίσκους μας και η dance διάθεση να μην σταματά. Ας περάσουμε όμως να δούμε πως διαμορφώθηκαν τα TOP – 10 charts την εβδομάδα που μας πέρασε ξεκινώντας από την ξένη dance μουσική σκηνή.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή :

 το TOP – 10 των ξένων dance επιτυχιών
1.       HouseTwins feat Carlpit & Lio – The night

2.       Pink Noisy feat. Radio Killer – Mestral (Consoul Trainin Radio Remix)

3.       Playmen feat. Helena Paparizou, Courtney & RiskyKidd – All the time

4.       Stevie R – The way I drive (A tribute to Kavinsky – Nightcall)

5.       Phatjack feat. P. Mystique – Yayo

6.       Wisin & Yandel feat. Jennifer Lopez – Follow the leader

7.       Shakira – Addicted to you

8.       Duomo feat. GP Grand – Keep your hands up

9.       Menni & Viani – Ankamassa (M&V Original Mix)

10.   Dim Loud feat. Onana, Bonnie & Stef Asali – In you (Radio edit)

Στη συνέχεια πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10

το TOP – 10 των Ελληνικών dance επιτυχιών

1.       Demy feat Oge – Μόνο μπροστά (Nikos Souliotis Remix)

2.       TUS – Κάνε αυτό που σου είπα

3.       Μέλισσες – Πίκι πίκι

4.       Νίνο – Απόψε δεν πάμε σπίτι

5.       Σάκης Ρουβάς – Τώρα

6.       Playmen feat Stan – Τα λόγια κομμάτια

7.       Άννα Βίσση – Τυραννιέμαι

8.       Pink Noisy feat. Ήβη ΑδάμουΑύρα (Mestral)

9.       Ελένη Φουρέιρα – Στου έρωτα την τρέλα

10.   Τάμτα – Κοντά σου

Κάπως έτσι διαμορφώθηκαν και αυτή την εβδομάδα  τα TOP – 10 μας. Σπουδαία events είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε με μεγάλα ονόματα πάλι να μας ξεσηκώνουν με τα sets τους. 

Η Phonique στο Thirteen στη Μύκονο, ο Ian Osborn με τους Charly H Fox και Nicolas Francoual στο Bahia στην Καλαμάτα, ο Satoshi Tomiie στο Mamacas και τα σπουδαιότερα να έρχονται με τον Black Coffee να εμφανίζεται στο Voulez Vous στη Νάξο την Παρασκευή, στο Wet στην Σαντορίνη το Σάββατο, και στο Adva στη Μύκονο την Κυριακή.
 
Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε το καθιερωμένο μας nonstop DJ set που σας προσφέρουμε κάθε εβδομάδα. Σήμερα ήρθε η σειρά ενός από τους αγαπημένους μου μουσικούς παραγωγούς και DJs. Ο Jerry Ropero σε ένα podcast που θα λατρέψετε γεμάτο ηλεκτρονική και dance μουσική. Ακολουθώντας το παρακάτω link πατήστε το ροζ κουμπάκι με το play για να αρχίσετε να ακούτε!


Κάπως έτσι φτάσαμε και σήμερα στο τέλος μας. Να ευχηθούμε στους Παντελήδες και τις Παντελίτσες τα χρόνια μας πολλά καθώς και στις Ειρήνες και τους Χρυσοβαλάντηδες. 

Να έχουν ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο dance μουσική και κέφι. Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε όπως ξέρετε οι περισσότεροι από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς μπορείτε να μου στέλνετε και τα μηνύματά σας στο Facebook profile Piko Apiko. Τα TOP – 10 charts μπορείτε να τα ακούσετε την ερχόμενη Παρασκευή στο Banana Moon όπου μπορούμε να τα πούμε από κοντά. Για εμάς η ώρα έφτασε. 

Μαγιό, μπρατσάκια, δεινοσαυράκια και η τρελή μας διάθεση για party. Εσείς θα κάτσετε μέσα? Με τόσα όμορφα τραγούδια που σας προσφέραμε να σας κρατήσουν συντροφιά ετοιμαστείτε για τις παραλίες και να ακούτε δυνατά dance μουσική. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα λοιπόν. Keep on groovin’!!!! C U!!!!
Συντάκτης : Dj Piko
Πηγή : Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...