29 Ιουλ 2012

Η Google γιορτάζει την 3 ημέρα των London Olympics 2012 με Doodle για καταδύσεις


Η Google έχει καταλήξει σε ένα νέο doodle για να σηματοδοτήσει την τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, με μια εικόνα γραφικών ενός θηλυκού δύτη που είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα από ένα βατήρα. Η πισίνα είναι βαμμένη με το λογότυπο του Google στο κάτω μέρος....

Οι
καταδύσεις στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 προγραμματιστεί για 13 ημέρες από 29 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου.

Η Κατάδυση
έγινε επίσημο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1904 στο St Louis, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καταδύσεις γυναικών εισήχθησαν το 1912, αλλά συγχρονισμένη κατάδυση βρήκε το δρόμο της επισήμως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.

Το Google έχει μια
παράδοση έρχεται με νέα doodles κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων για να γιορτάσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο.

Το Google
γιόρτασε τοξοβολία τη δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων με ένα doodle ενός θηλυκού τοξότης που στοχεύει σε έναν στόχο, το τρίτο γραμμα του λογοτύπου της.

Η τεχνολογία
doodle την ημέρα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, στο Λονδίνο, όρισε πέντε αθλητές, που αντιπροσωπεύουν πέντε αθλητικά γεγονότα, να παρελάσουν, με τα γράμματα του λογοτύπου της. 
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...