30 Ιουλ 2012

Πώς να εξαφανίσετε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια

Οι ρυτίδες είναι τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Μερικές ρυτίδες, όπως οι γραμμές που οφείλονται στο γέλιο, δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα, οι ρυτίδες όμως κάτω από τα μάτια είναι μεγάλο ζήτημα για πολλές από εμάς. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για τη θεραπεία των ρυτίδων της πρόωρης γήρανσης......

Η πρώτη συμβουλή για την αντιμετώπιση των ρυτίδων κάτω από τα μάτια, είναι η ενυδάτωσης και η κατανάλωση άφθονου νερού καθημερινά. Το νερό βοηθά στο ξέπλυμα των τοξινών από το σώμα και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματός.


Λίγο βαμβάκι σε κρύο νερό ή ροδόνερο κάτω από τα μάτια σας, είναι μία εύκολη και αποτελεσματικά θεραπεία εξάλειψης των ρυτίδων. Μία φέτα αγγουριού επίσης, για δεκαπέντε λεπτά, στην περιοχή κάτω από τα μάτια, καθημερινά, είναι ότι καλύτερο.


Μια εξίσου καλή πρακτικά, είναι το ελαφρύ χτύπημα με τα δάχτυλα της περιοχής αυτής, με μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο βιταμίνης Ε.


Φρούτα που βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων είναι ο ανανάς και το σταφύλι. Μπορείτε μάλιστα να κόψετε στη μέση μία ρώγα από σταφύλι, να βγάλετε το κουκούτσι, και να τρίψετε με αυτήν την περιοχή κάτω από τα μάτια σας.
Σταυρούλα Αδαμάκη
viliadamaki@mylady.gr

Πηγή :  mylady.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...