31 Ιουλ 2012

Οι ελληνικές συμμετοχές την τέταρτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Με πλούσιο θέαμα συνεχίζονται για 4η ημέρα οι Ολυμπιακή Αγώνες του Λονδίνου και σήμερα τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπηθούν σε κολύμβηση, κωπηλασία, πόλο, σκοποβολή και ιστιοπλοΐα..
Συγκεκριμένα στα πρωινά προκριματικά της κολύμβησης υπάρχει διπλή ελληνική συμμετοχή, με τον Παναγιώτη Σαμιλίδη να συμμετέχει στην τρίτη σειρά των 200μ. πρόσθιο στις 12:50, στην 3η διαδρομή, έχοντας την όγδοη επίδοση συνολικά στο αγώνισμα, σε μία προσπάθεια να πάρει το εισιτήριο για τους ημιτελικούς που θα γίνουν στις 22:20.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ αγωνίζεται λίγο νωρίτερα (περίπου στις 12:10) στην 5η προκριματική σειρά των 100μ. ελεύθερο (1η διαδρομή), στοχεύοντας περισσότερο στην απόκτηση εμπειριών και στην επίτευξη ενός ατομικού ρεκόρ.

Στη συνέχεια οι κωπηλάτες Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδάνης έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Το ελληνικό πλήρωμα μετέχει στις 12:30 στον πρώτο αγώνα ρεπεσάζ της κατηγορίας, στο Ιτον Ντόρνεϊ, με στόχο μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά της Πέμπτης.

Τη δεύτερη μάχη της, μετά την ήττα από την Κροατία, θα δώσει η εθνική πόλο των ανδρών στις 17:30 με αντίπαλο την Ιταλία. Ο Ντράγκαν Αντριτς περιμένει από τους παίκτες εμφάνιση ανάλογη με εκείνη της πρεμιέρας, χωρίς όμως το «νεκρό» τέταρτο οκτάλεπτο, που τελικά κόστισε την ήττα.

Στο «Royal Artillery Barracks» συνεχίζεται στις 11 π.μ. ο προκριματικός του σκητ ανδρών στη σκοποβολή, με τη συμμετοχή του Ευθύμη Μίττα και του Νίκου Μαυρομμάτη. Μετά τους τρεις γύρους και οι δύο βρίσκονται σε θέση να παλέψουν για την είσοδό τους στην εξάδα του τελικού, με τον Μαυρομμάτη μάλιστα να είναι 10ος, αλλά να έχει τις ίδιες επιτυχίες με τον πέμπτο.

Τέλος, στο Γουεϊμάουθ παίρνουν εκκίνηση άλλες δύο κλάσεις της ιστιοπλοϊας, τα RS-X ανδρών και γυναικών, με τη συμμετοχή του Βύρωνα Κοκκαλάνη και της Αγγελικής Σκαρλάτου αντίστοιχα. Με τις ιστιοδρομίες 5 και 6 συνεχίζονται τα Star (Παπαθανασίου/Τσότρας) και τα Finn (Μιττάκης), ενώ οι κούρσες 3 και 4 θα γίνουν στις κατηγορίες Laser (Χειμώνας), Laser radial (Αγραφιώτη) και 49er (Δήμου/Πατενιώτης).


Πηγή : iefimerida.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...