4 Ιουν 2015

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Περιβάλλοντος με εικαστικές εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι εκθέσεις που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου (ΚΔΕΠΠΑΜ) και πραγματοποιούνται..........
στις αίθουσες της Δημοτικής Πινακοθήκης «Μαρία Ιγγλέση». 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο 4 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. Πρόκειται για την διαδραστική έκθεση φωτογραφίας «Επιλογή σου» των Βιβή Χανιώτη, Καίτη Φούσκη, Στεφανία Ρουγγέρη, Η2 concept όπου συμμετείχαν και η πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ Ανδριανή Κουφού και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Πελέκης, ενώ στην όμορη αίθουσα εκτέθηκαν έργα ζωγραφικής των Φωτεινή Στεφανίδη και Δημήτρη Μοράρου με τίτλο «Χλωρίδα»
 
Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουνίου και διεξάγονται στο πλαίσιο εκδηλώσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ για την εβδομάδα περιβάλλοντος. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, η Δημοτική Σύμβουλος Τόνια Ανδρονίκου, ο πρόεδρος του Α.Σ. «ΜΟΙΚΟΝΟΣ» Σταύρος Ασημομύτης.
Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους συμμετέχοντες στις εικαστικές δημιουργίες για την ευρηματικότητά τους και το ταλέντο τους και δήλωσε πως: «είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την προστασία της φύσης, γεγονός που δεν αφορά μονάχα σε πολιτικές αποφάσεις αλλά αφορά και στην εκπαίδευση για διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης του πολίτη ώστε να συνειδητοποιήσει και αυτός με τη σειρά του την ευθύνη του για ανάπτυξη συμπεριφοράς σεβασμού στο περιβάλλον.»
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...