2 Ιουν 2015

Ναυαγοσωστική κάλυψη με επαγγελματίες και τεχνικό εξοπλισμό σε 12 παραλίες της Μυκόνου

Ο Δήμος Μυκόνου, ολοκλήρωσε έγκαιρα τον διαγωνισμό για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του νησιού μας και ήδη από την 1η Ιουνίου........
έχουν εγκατασταθεί οι ναυαγοσώστες σε όλες τις παραλίες. Ο αριθμός των παραλιών που έχουν την κάλυψη, με δαπάνη του Δήμου, αυξήθηκε φέτος μετά από πολλά χρόνια κατά δύο (2) φτάνοντας το συνολικό αριθμό των δώδεκα (12) παραλιών. 

Συγκεκριμένα με παρέμβαση του Δημάρχου στην αρμόδια επιτροπή του Λιμεναρχείου προστέθηκαν οι παραλίες του Πανόρμου και του Άγιου Ιωάννη (Διακόφτη).

Επομένως, οι παραλίες που έχουν ναυαγοσωστική κάλυψη είναι οι εξής κάτωθι:
1. Παραλία Αγράρι

2. Παραλία Πλατύ Γιαλός

3. Παραλία Καλαμοπόδι (Παραντάϊς)

4. Παραλία Πλιντρί (Σούπερ Παραντάϊς)

5. Παραλία Παράγκα

6. Παραλία Ψαρρού

7. Παραλία Ελιά

8. Παραλία Καλό Λιβάδι

9. Παραλία Καλαφάτη

10. Παραλία Άγιος Στέφανος

11. Παραλία Πάνορμος

12. Παραλία Άγιος Ιωάννης (Διακόφτης)


Η υπηρεσία της ναυαγοσωστικής κάλυψης παρέχεται σε καθημερινή βάση, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 10.30 το πρωί εως τις 17.30 το απόγευμα από έμπειρους ναυαγοσώστες, οι οποίοι επικουρούνται από όλα τα τεχνικά και μηχανικά μέσα που θεωρούνται απαραίτητα για την σωστή εκτέλεση της κάλυψης, όπως ενδεικτικά μηχανοκίνητα σκάφη και βάθρο ναυαγοσώστη.

Ο Δήμος προχωρά σε όλες τις ενέργειες, ώστε να παρέχεται στους κατοίκους και τους επισκέπτες η απαραίτητη ασφάλεια τους, διαφυλάσσοντας συγχρόνως το υψηλό επίπεδο παροχών του νησιού μας προς τους επισκέπτες και θα κινείται σε συνεχώς σε αυτήν την κατεύθυνση για την περαιτέρω ποιοτική ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...