29 Δεκ 2013

TOP 10 Music countdown of the year by DJ Piko!!!!

Καλώς ορίσατε και Χρόνια σας Πολλά! Μπορεί να πέρασαν τα Χριστούγεννα αλλά το συναίσθημα των εορτών δεν αλλάζει εύκολα. Το συναίσθημα της μελαγχολίας που μετατρέπεται σε χαρά κυριαρχεί στις μέρες μας........
Τα μικρά παιδάκια έχουν την τιμητική τους, όπως και οι γιορτινές λιχουδιές, μελομακάρωνων και κουραμπιέδων! Κάπου εδώ πριν μας ξανανοίξει η όρεξη ήρθε η ώρα να περάσουμε στο μουσικό περιεχόμενο της στήλης. Το TOP – 10 Music countdown όπως και πέρσι τέτοιες μέρες, θα σας παρουσιάσει ένα διαφορετικό concept των TOP – 10. Μιας και πάμε για τη νέα χρονιά, θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα νούμερο ένα τραγούδια για τη χρονιά που μας πέρασε σε ένα flash back των TOP – 10.
Δύο κομμάτια εκπληκτικά τα οποία σίγουρα κέρδισαν πολλούς από εσάς τη χρονιά που μας πέρασε. Δύο διαφορετικά ήδη μουσικής, αλλά με κοινό παρονομαστή την ίδια τη μουσική.
Το lost generation σε διασκευή του Stevie R, founder της Insight Out records που εδρεύει στο Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και η διασκευή του Gypsy heart από τους Runway σε festival ήχο ήταν αυτά που σίγουρα έκλεψαν την παράσταση και τα νούμερο ένα από πολύ δυνατά ονόματα.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Molly – Lost generation (Stevie R radio edit)

2. Playmen feat. Hadley – Gypsy Heart (Runway remix)


3. Mark Knight & Funkagenda – Man with the red face (Hardwell remix)


4. Housetwins feat. Chris Kid – Heaven



5. Playmen feat. Courtney – Breakin’ me up


6. Bang La Decks – Utopia


7. Low Deep T – Casablanca


8. Helena Paparizou – Save me (This is an S.O.S)


9. Swedish House Mafia – Don’t you worry child (Peter Rauhofer Big room mix)


10. Gang Bang – Break me Shake me


Από τους Έλληνες Gang Bang πάμε να δούμε το Ελληνικό TOP – 10 of the year. Δύο τραγούδια και εδώ που σας άρεσαν πολύ. Στέφανος Δημοσθένους, για σένα μόνο και Μέλισσες η μόνη επιλογή στην εκπληκτική διασκευή των Christaf και DJ Staif. Με κοινό παρονομαστή τη μουσική, νέοι καλλιτέχνες που κέρδισαν τα νούμερο ένα από πολύ μεγάλα ονόματα και φυσικά κέρδισαν και τις προτιμήσεις σας. Επειδή όμως ένα μόνο τραγούδι μπορεί να καταλάβει την πρώτη θέση ο Στέφανος Δημοσθένους βρίσκεται σε αυτή. 
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Στέφανος Δημοσθένους – Για σένα μόνο

2. Μέλισσες – Η μόνη επιλογή (Christaf & DJ Staif Club remix)

3. Μπλαζέ – Στο παράθυρό σου

4. Ελένη Φουρέιρα – Πιο έρωτας πεθαίνεις

5. Vegas – Ακόμα

6. Master Tempo feat. Sin – Παίρνω φωτιά

7. Νικηφόρος - Φτάνω στον Θεό (Silentman Official Remix)

8. Rec – Εδώ (Payback Remix)

9. Stan – Σε θέλω εδώ

10. Μιχάλης Χατζηγιάννης feat. Μηδενιστής – Σε έναν τοίχο

Αυτά ήταν τα τραγούδια νούμερο ένα για όλη τη χρονιά. 

Νούμερο ένα στις καρδιές σας, νούμερο ένα σε μελωδία και μουσική. 

Εσείς τα διαλέξατε, εσείς είστε αυτοί που πραγματικά δώσατε και δίνετε ζωή σε αυτό το post

Μετά τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και Μηδενιστή ώρα για το nonstop DJ set μας. 

Αφού σήμερα έχουμε το TOP – 10 Music countdown of the year και μιλάμε για τα νούμερο ένα και μόνο, αυτό το set πρέπει να ανήκει και στον νούμερο ένα DJ, παραγωγό της χρονιάς. 

Μα φυσικά μιλάμε για τον Hardwell. To δε event που όλοι θέλουμε να πάμε, να το ζήσουμε και να νιώσουμε την ενέργεια που μεταδίδει είναι ένα. Tomorrowland. Καλά καταλάβατε. Hardwell @ Tomorrowland 2013. Ακολουθείστε το παρακάτω link και δείτε όλο το video με την εμφάνισή του. Περίπου ενενήντα λεπτά θεάματος, ενενήντα λεπτά από την live εμφάνιση του νούμερο ένα DJ παγκοσμίως


Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος του τελευταίου TOP – 10 Music countdown για το 2013. Μία χρονιά δύσκολη, μία χρονιά με πολλούς προβληματισμούς, λίγα χαμόγελα και πολύ κατήφεια. Εμείς πιστεύουμε να είμασταν το ευχάριστο διάλειμμά σας κάθε Σαββατοκύριακο. 

Η παρουσία σας συγκλονιστική όλη αυτή τη χρονιά με τα μηνύματά σας και την αγάπη που μας δείξατε. 

Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς και να μου στέλνετε όπως κάνετε κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας στο Facebook profile Piko Apiko

Ας ελπίσουμε η χρονιά που θα μας έρθει να μας χαρίσει πολλά χαμόγελα, λιγότερα δάκρυα και πολύ μουσική για όλους μας. 

Ας είναι η μουσική τουλάχιστον που θα βοηθήσει όλους έστω και ψυχολογικά να ανακάμψουν. Θα τα πούμε λοιπόν του…. Χρόνου! Μέχρι τότε…. Keep on groovin’!!! CU…. Next year!!!!!!
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...