28 Δεκ 2013

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο Τομπούλογλου παίρνει στα χέρια του φάκελο με χρήματα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του «αγωνιστή», Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη σε καφετέρια, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος ........
για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και της παθητικής δωροδοκίας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EXTRA 3 έδωσε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία-ντοκουμέντο στην οποία ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού, λαμβάνει πάκο με χρήματα. Σύμφωνα με το δικηγόρο της διαφημιστικής εταιρείας Άγη Τάτση, είναι η στιγμή που o πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώ που είχε απαιτήσει από την εταιρεία.

Ο κ. Τομπούλογλου είχε πάνω του 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα ο οποία ως πρόεδρος του Αγλαΐα Κυριακού, έλαβε από τρίτο πρόσωπο, εκπρόσωπο διαφημιστικής εταιρείας, για να συνεχιστεί η σύμβαση, που είχαν συνάψει.

Το τρίτο πρόσωπο ήταν ο Τάσος Γκιάτης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank. Ο άνθρωπος που δίνει τα χρήματα, φέρεται να είναι ο κ. Γκιάτης, ο οποίος και «παγίδεψε» τον κ Τομπούλογλου, ώστε να φτάσει η αστυνομία στη σύλληψή του.

O κ. Γκιάτης σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον κάθε ενός από εμάς να συμβάλλουμε ενεργητικά στην αποκάλυψη κάθε κρούσματος διαφθοράς, ιδίως όταν αυτή εμφανίζεται σε ευαίσθητους τομείς του Δημοσίου, όπως τα Νοσοκομεία.

Με τη συγκεκριμένη υπόθεση, η εμπλοκή μου συνίσταται στην καταγγελία στις Αρχές των όσων περιήλθαν σε γνώση μου, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο όποιος επίορκος κρατικός λειτουργός.

»Χωρίς να σχετίζομαι με οποιονδήποτε τρόπο με την ουσία της υπόθεσης, κατήγγειλα την υπόθεση διαφθοράς, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας, η σιωπή απέναντι στη διαφθορά, είναι συνενοχή» καταλήγει.

Σημειώνεται ότι στη δικογραφία του Τομπούλογλου, περιέχονται πολλά επιβαρυντικά στοιχεία από νόμιμες καταγραφές. Ο Χάρης Τομπούλογλου ο οποίος απολογείται το απόγευμα, εμπλέκει δε σύμβουλο του υπουργείου Υγείας.
Πηγή : koolnews.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...