23 Δεκ 2013

Δήλωσαν τα ακίνητα στο Ε9; Τι λέει ο Χάρης Θεοχάρης;

Τα επίσημα στοιχεία υποστηρίζουν ότι έχουν κατατεθεί στις αρχές περισσότερες από ένα εκατομμύριο πινακίδες αυτοκινήτων. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την κίνηση στους δρόμους. Μήπως βιαστήκαμε και αδικήσαμε τον Μισέλ; Μήπως τελικά δεν ήταν ο μόνος; Το άλλο με τον φόρο των βουλευτών, που το πάτε; Μετρήστε πόσο ΦΑΠ θα έπρεπε να πληρώσουν οι πλούσιοι βουλευτές μας και πόσα είναι τα διαθέσιμα εισοδήματά τους. Εκτός κι αν...
Αυτό είναι ένα ερώτημα που μόνο ο Χάρης Θεοχάρης μπορεί να το απαντήσει! Τα ακίνητα, τα πολλά σε αριθμό ακίνητα, που δηλώνουν στο πόθεν έσχες οι βουλευτές μας, είναι αντίστοιχα δηλωμένα και στο Ε9;

Δύο τινά συμβαίνουν: Είτε κάποιοι δεν έχουν δηλώσει σωστά τα ακίνητα στο Ε9 και έτσι δεν πληρώνουν τους αναλογούντες φόρους, είτε έχουν πολλά λεφτά κρυμμένα στο στρώμα του κρεβατιού τους και πληρώνουν από αυτά τους φόρους. Διότι από μισθούς και καταθέσεις που έχουν δηλώσει είναι αδύνατον να πληρωθεί ο ΦΑΠ για τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό ακινήτων που έχουν στην κατοχή τους και τα οποία (επαναλαμβάνουμε) έχουν δηλώσει στο πόθεν έσχες.

Σημειώστε ότι ο νόμος είναι πολύ πιο σκληρός σε περιπτώσεις απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων στο πόθεν έσχες, σε σχέση με το Ε9. Επίσης, το πόθεν έσχες δεν αναφέρεται στο πόθεν, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει, αλλά μόνο στο έσχες. Κατά συνέπεια, η απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων από το πόθεν έσχες έχει μόνο συνέπειες και μάλιστα βαρύτατες. Αντίθετα, η πιθανή απόκρυψη των ακινήτων από το Ε9 έχει το κέρδος των φόρων που δεν πλήρωσαν και δεν πρόκειται, όπως πιστεύουν, να πληρώσουν στο μέλλον.

Ο Χάρης Θεοχάρης μπορεί να μας έχει την απάντηση. Αρκεί να κάνει μία διασταύρωση στα στοιχεία που αυτός διαθέτει. Για να δούμε κι εμείς οι ιθαγενείς αν όλα τα μέτρα και όλη η αυστηρότητα της Πολιτείας εξαντλούνται στις δικές μας πλάτες.

Το φαινόμενο Μισέλ έκανε όλο τον πλανήτη να ασχοληθεί για άλλη μία φορά με την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού της Ελλάδας. Πολύ φοβόμαστε όμως ότι δεν είναι ο μοναδικός. Για να μην λέμε εμείς και οι άλλοι μας κατηγορούν για... συκοφαντία σε βάρος του πολιτικού κόσμου, μία λύση υπάρχει: Να κάνει ο Χάρης Θεοχάρης την διασταύρωση, να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και να απομονώσει όλους εμάς τους "πονηρούς" που βρίσκουμε συνεχώς θέματα για να γκρινιάζουμε.
Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@capital.gr
Πηγή : capital.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker




Πηγή:www.capital.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...