27 Δεκ 2013

Sensoria Fitness Socks: Έξυπνες κάλτσες καταγράφουν όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι για το τρέξιμο [Video]

Εάν σας αρέσει το τρέξιμο και θέλετε να γνωρίζετε πόση ακριβώς απόσταση διανύετε κάθε φορά, τη μέση και τη μέγιστη ταχύτητα σας και άλλα χρήσιμα δεδομένα σχετικά με τις επιδόσεις σας, ένα νέο gadget έρχεται.......... να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα με τη μορφή έξυπνης κάλτσας.

Το προϊόν ακούει στο όνομα Sensoria Fitness Socks και αποτελείται από έναν ημικυκλικό δακτύλιο που αγκαλιάζει τον αστράγαλο σου και μια εφαρμογή για το smartphone σου (iOS, Android). Αυτό που κάνει είναι να καταγράφει τα βήματα σου, την απόσταση που διήνυσες, την ταχύτητά σου και τις θερμίδες που έκαψες όπως επίσης και δεδομένα σχετικά με το στυλ του τρεξίματος σου για να βελτιώσεις αν τυχόν χρειάζεται την τεχνική σου.

Οι έξυπνες κάλτσες επικοινωνούν με το smartphone σου μέσω Bluetooth και μια πλήρης φόρτιση τούς παρέχει αυτονομία μέχρι 18 ημέρες (με 2 ώρες τρέξιμο τη μέρα). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο video που ακολουθεί ενώ σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να τις αποκτήσετε από εδώ στην τιμή των $149.

Πηγή : techgear.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...