1 Σεπ 2012

Εκτυφλωτικές αποχρώσεις κόκκινου, για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012-2013

Το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης. Είναι το χρώμα του πάθους και είναι ένα χρώμα που με το που το δεις αμέσως κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα!!...

Οι σχεδιαστές για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012/2013 επέλεξαν πάρα πολλές διαφορετικές αποχρώσεις κόκκινου και πάρα πολλά διαφορετικά υφάσματα σε κόκκινο.

Δέρμα

Τα δερμάτινα τζάκετ, παντελόνια, παλτό, είναι τρομερά της μόδας φέτος!

Όταν όμως μιλάμε για συνδυασμό δέρματος και κόκκινου χρώματος, μιλάμε πλέον για έναν απίστευτο συνδυασμό, που άλλωστε έκανε πασίγνωστο στο παρελθόν ο Michael Jackson και το θρυλικό κόκκινο τζάκετ του!!

To συγκεκριμένο τρεντ το είδαμε στις κολεξιόν των DKNY, Tommy Hilfiger και Yogal Azrouel.

Γούνα

Η κόκκινη γούνα είναι εκπληκτική μόνο αν δεν είναι αληθινή. Δε γνωρίζω δυστυχώς ποιοι σχεδιαστές έφτιαξαν ψεύτικες και ποιοι αληθινές γούνες, αλλά ευελπιστώ οι περισσότεροι από αυτούς να μη χρειάστηκε να βάψουν με αίμα τα χέρια τους και να ευχαριστηθούμε εμείς κόκκινες γούνες. Ωστόσο οι οίκοι μοδας που χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο τρεντ ήταν οι House of Holland, Michael Kors, DKNY, Jean Paul Gaultier.

Βελούδο

Το βελούδο επίσης χρησιμοποιήθηκε από πολλούς σχεδιαστές!! Μερικοί από αυτούς, Alexander McQueen, Emporio Armani, Temperley London.

 Αποχρώσεις κόκκινου

Υπάρχουν πάρα πολλές αποχρώσεις κόκκινου, και φέτος θα τις δείτε όλες να γίνονται τρεντ!! Το εκτυφλωτικό κόκκινο, το πορτοκαλοκόκκινο, το κόκκινο-βυσινί, το σκούρο κόκκινο, το φούξια-κόκκινο και πολλά πολλά άλλα.

Αξεσουάρ

Όσες από εσάς δεν είστε λάτρεις του κόκκινου ή δε θέλετε να τολμήσετε ένα τόσο δυναμικό τρεντ, μπορείτε να αρκεστείτε στα αξεσουάρ. Η Miranda Kerr για παράδειγμα, φόρεσε κόκκινα βελούδινα γάντια για λογαριασμό του οίκου Chanel!!

Kαρό

Έντονο καρό σε κόκκινο-μαύρο!! Το λατρέψαμε και αποτελεί και αυτό ένα ακόμα σούπερ trend! Η κόκκινη γούνα και τα αξεσουάρ ήταν επίσης hot κομμάτια.

Πηγή :  joywood
Mykonos Ticker fashion
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...