25 Σεπ 2012

Επιτυχής η Ποδηλατοδρομία της ΚΔΕΠΠΑΜ με μεγάλη συμμετοχή ποδηλατιστών

Η ΚΔΕΠΠΑΜ, ένας φορέας που έχει αποδείξει ότι ξέρει να διοργανώνει event, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο διοργάνωσε ποδηλατοδρομία το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, για να προωθήσει την αντίληψη για εναλλακτική και βιώσιμη μετακίνηση και να έρθουν τα παιδιά και οι νέοι σε μία ακόμα μεγαλύτερη επαφή με το ποδήλατο, να το αγαπήσουν ως μέσο μεταφοράς τηρώντας τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής.

....

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και πάνω από 100 ποδηλάτες, μαθητές μαζί με τους γονείς τους, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν, με κέφι και όρεξη για ορθοπεταλιές, έδωσαν ραντεβού στις 10.30 το πρωί στο Νέο Λιμάνι για να ξεκινήσουν την ποδηλατοβόλτα.
 
Παρακολουθείστε Video:
Εκ μέρους της ΚΔΕΠΠΑΜ είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διέλευση των ποδηλατιστών και υλοποίηση του εγχειρήματος. Για το σκοπό αυτό η διάβαση από τις διασταυρώσεις ήταν ελεγχόμενη με τη βοήθεια περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ είχε προβλεφθεί η περισυλλογή όσων δεν κατόρθωναν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή.
Η εκκίνηση έγινε στις 11:00 το πρωί και οι ποδηλάτες μικροί - μεγάλοι ακολούθησαν και απόλαυσαν μια όμορφη διαδρομή : Νέο Λιμάνι, Τούρλος, Ταγκού, ΟΤΕ, Καμινάκι, Αγία Άννα, Γιαλός και τερματισμό το Δημαρχείο.
Παρακολουθείστε Video:
Παρακολουθείστε Video:
 
" Mykonoskayak participating in the event, paddling from Tourlos to the Town Hall."
Παρακολουθείστε Video:
 
Κατά τη λήξη της ποδηλατοδρομίας που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην αυλή του Δημαρχείου ο Πρόεδρος και η Αντ/δρος της ΚΔΕΠΠΑΜ κ.Μίλτος Ατζαμόγλου και κ.Ελένη Κοντιζά ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες ποδηλάτες, τους αρωγούς και τους χορηγούς της εκδήλωσης για τα δώρα που πρόσφεραν.
Παρακολουθείστε Video:
 
Παρακολουθείστε Video:

Η διοργάνωση δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα. Ήταν μια διαδρομή με συμβολική σημασία γι' αυτό δεν υπήρχαν βραβεία για τους πρώτους αλλά πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις για να μοιραστούς στους τυχερούς 5 ποδήλατα που ήταν μια ευγενική προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.
Παρακολουθείστε Video:
 
Παρακολουθείστε Video:
 
Παρακολουθείστε Video:
 
Παρακολουθείστε Video:
Τα 5 ποδήλατα, μια ευγενική προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.
Στη ποδηλατοδρομία παρευρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ κ.Μίλτος Ατζαμόγλου, ο επικεφαλής της Δημ.Παράταξης " Μυκονιάτικη Άνοιξη" κ.Αντώνης Κουσαθανάς και η Πολιτευτής Κυκλάδων με την Ν.Δ κ.Κατερίνα Μονογυιού ενώ για την επιτυχία της διοργάνωσης συνεργάστηκαν το Λιμεναρχείο, η Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία, τους Αξίζει ένα Μεγάλο Ευχαριστώ που βοήθησαν με την παρουσία τους για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας.
Παρακολουθείστε Video:

Παρακολουθείστε Video:
 
 
Οι ποδηλάτες έστειλαν το μήνυμα ότι το ποδήλατο μπορεί να αξιοποιείται ως μέσο καθημερινής μετακίνησης αλλά παράλληλα μπορεί να αποτελεί άριστο μέσο άθλησης και ψυχαγωγίας.
Ραντεβού την επόμενη χρονιά !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...