29 Σεπ 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/9

Γενικό προφίλ
Μέχρι το απόγευμα. είτε εργάζεστε είτε ξεκουράζεστε, θα έχετε την τάση να «χάνεστε» και να ζείτε σε δύο παράλληλους κόσμους, σε αυτόν της πραγματικότητας και σε εκείνον της φαντασίας και του οραματισμού. Το βράδυ με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό, είστε πρόθυμοι για νέες εξορμήσεις κι ...όποιον πάρει ο χάρος! Αποφύγετε πάντως να υπογράψετε, να συμφωνήσετε και να δώσετε την έγκριση σας σε σοβαρά ζητήματα πριν τουλάχιστον εξετάσετε εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους. Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας απαιτούν την προσοχή σας και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τον κόσμο άνω κάτω για να το πετύχουν...

(κάνετε κλικ για μεγέθυνση)  

ΚΡΙΟΣ 
«Ειρήνη; Μπα, δεν έχει ενδιαφέρον!»
Η εξισορρόπηση των αντιθέσεων δεν είναι ένα από τα δυνατά σας χαρτιά για αυτό χρειάζεστε χρόνο για να φτιάξετε ένα στρατηγικό πλάνο, προτού πέσετε με τα μούτρα στη μάχη. Μέχρι νωρίς το απόγευμα, θα υπάρχει μια αναστάτωση από το ουκ άνευ και θα προσπαθείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Από το απόγευμα και μετά, γίνεστε ενθουσιώδεις και τολμηροί.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω»
Με τη Σελήνη σε κενό πορείας μέχρι και το απόγευμα δεν είναι μια μέρα που μπορείτε να είστε σίγουροι πως έστω και οι μικροί στόχοι της ημέρας δεν θα επαναπροσδιοριστούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε «ανάλαφρο» χρόνο με φίλους και να χαλαρώσετε με συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από θεωρίες και ιδέες για ένα καλύτερο αύριο ή άλλα υπερβατικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Δεν είναι ξεκάθαροι»
Σήμερα, δεν ξέρετε τι θέλετε και πιθανόν όλα να σας φταίνε. Μια νευρικότητα είναι διάχυτη και ίσως υπάρχουν κάποιες παρερμηνείες όσον αφορά στη συμπεριφορά των γονιών, των αφεντικών ή προσώπων με εξουσία. Καλύτερα να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα κοσμικά και να βγείτε μια και καλή από το απόγευμα και έπειτα που η είσοδος της Σελήνης στον Κριό ευνοεί επαφές με φίλους και ομαδικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Τι θέλει να πει ο ποιητής»
Αν σήμερα αναζητάτε την αλήθεια, τότε μάλλον είναι πιο εύκολο να βρείτε ψύλλο στα άχυρα. Διλήμματα και αμφιβολίες σας βάζουν σε μια διαδικασία να «μείνω ή να φύγω». Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να δώσετε την εκατοστή ευκαιρία σε άτομα που σας έχουν δείξει ότι δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Από το απόγευμα, θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε κοινωνικές εκδηλώσεις και happenings.

ΛΕΩΝ 
«Πανί με πανί»
Η οικονομική ζωή σας προβληματίζει και αισθάνεστε πως μόνο ένας από μηχανής θεός θα μπορούσε να σας βγάλει από το αδιέξοδο που βιώνετε. Είναι σημαντικό να ηρεμήσετε και με νηφαλιότητα να δεχτείτε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει. Εξάλλου, η επικείμενη είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα. Γρήγορες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Αποστάσεις»
Πολύ πιθανόν να νιώθετε ότι ένας αόρατος τοίχος σας χωρίζει από το ταίρι σας και όσο και αν βρίσκεστε κοντά, αισθάνεστε χιλιόμετρα μακριά. Παράλληλα, με τον κυβερνήτη σας στο Ζυγό σκέφτεστε θετικά και επιδιώκετε δικαιοσύνη τόσο σε ζητήματα οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να σας γίνουν κάποιες εκμυστηρεύσεις από κοντινά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
«Το μαργαριτάρι της χαράς»
Η ευφορία είναι το ζητούμενο μέσα σε μια καθημερινότητα που σας μπερδεύει και σας αποδιοργανώνει. Αποφύγετε να σπαταλήσετε τις δυνάμεις σε πράγματα που δε γνωρίζετε καλά και προτιμήστε να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα από τη μια δείχνετε αποφασιστικοί όσον αφορά σχέδια και στόχους και από την άλλη ίσως ξοδεύεστε σε υπερβολικές εξόδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ευζωία»
Η επιθυμία να ξεφύγετε από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας ωθεί να αφιερώσετε χρόνο για πράγματα που σας ευχαριστούν και σας φέρνουν σε επαφή με την πηγή της ζωής και της χαράς. Ίσως κρίνετε σκόπιμο να αποκρύψετε την αλήθεια από κάποια πρόσωπα ενώ ζητήματα εργασίας θα αισθανθείτε ότι μπορούν να έχουν θετική κατάληξη μόνο αν τα αναλάβετε εξ ολοκλήρου εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Ζαλισμένοι»
Μεγάλο μέρος της ημέρας θα το περάσετε μέσα στο σπίτι ενώ θα έχετε την τάση να ονειροπολείτε, να χαζεύετε και να αφαιρείστε σε σημείο που σε κάποια στιγμή θα αναρωτηθείτε «πως πέρασε ο χρόνος». Από το απόγευμα, η εξωστρεφής φύση της Σελήνης στον Κριό σας ωθεί να αναζητήσετε την ευτυχία στον έρωτα, σε εξόδους και πράγματα που σας αρέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Σε διανοητική έκσταση»
Τηλεφωνήματα, συζητήσεις και μετακινήσεις μπορούν να αποτελέσουν το βαγόνι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και τον προγραμματισμό, προκειμένου να έρθετε σε επαφή και με αυτά που, αν και δε φαίνονται, είναι εξίσου σημαντικά. Η ζωή στο σπίτι από το απόγευμα θα είναι έντονη ενώ πολλοί θα επιδοθείτε σε δυναμικές δουλειές και μαστορέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Πως μπερδεύτηκα έτσι;»
Αλλιώς τα υπολογίσατε και αλλιώς βγαίνουν, τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδα. Δεν ευνοούνται οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες για αυτό αναβάλετέ τις για άλλη μέρα. Η Σελήνη, ωστόσο, στον Κριό από το απόγευμα σας δίνει τη σπίθα που χρειάζεστε για να κινηθείτε, να δράσετε, να σκεφτείτε και να μιλήσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως ο λόγος σας γίνει κοφτερός.

ΙΧΘYΕΣ 
«Για να μην τραβάτε τα μαλλιά σας»
Αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας ίσως να είναι καλό να το ξανασκεφτείτε, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικές για να μη κλαίτε μετά με μαύρο δάκρυ. Αν κάτι αναβληθεί, μη γκρινιάξετε, δείτε το ως μήνυμα από το σύμπαν να αποφύγετε κάτι για το οποίο δεν είστε βέβαιοι. Από το απόγευμα, βάζετε το χέρι στην τσέπη για ό, τι ωραίο σας κάτσει στο μάτι και μετά λέτε «που 'φύγαν τόσα λεφτά». Στον έρωτα γίνεστε πιο διεκδικητικοί. 
Χριστίνα Δημοπούλου
Πηγή : astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...