28 Σεπ 2012

Ένα μικρό βήμα προς το νέο σου ενδιαφέρον..

Γράφει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου
..ένα μεγάλο βήμα για την ψυχολογία σου!
Καταρχήν, βρες κάτι που σου αρέσει πολύ να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου. Κάτι που θέλεις πολύ να μάθεις, αλλά δεν είχες ποτέ την ευκαιρία. Κάτι που σε ξεκουράζει και σε χαλαρώνει. Μπορεί να είναι....
ο,τιδήποτε: να μάθεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα στον τομέα της μαγειρικής, να ξεκινήσεις μαθήματα swing dance ή να γίνεις εθελοντής κάποιας ομάδας!

Σκέψου ποιο είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, ώστε να ωθήσεις αυτή σου την προσπάθεια. Για παράδειγμα, κάνε μία μικρή έρευνα στο διαδύκτιο πάνω στο θέμα που σε αφορά ή ρώτα κάποιον που ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο για να μαζέψεις πληροφορίες.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να ξεκινήσεις την ασχολία με το νέο σου ενδιαφέρον!

Γιατί είναι σημαντικό να το κάνεις:

Τα πράγματα με τα οποία θέλουμε να ασχοληθούμε ή να μάθουμε, συνήθως λαμβάνουν διαρκών αναβολών, εξαιτίας του ότι στο σύνολό τους φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα και.. "τρομακτικά". Αν, όμως, αποδομήσεις τους στόχους που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της προσπάθειάς σου και κάνεις ένα βήμα τη φορά, είναι σίγουρο πως θα νιώσεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Αυτό το αίσθημα θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις την προσπάθειά σου!
Γι'αυτό μην περιμένεις! Διάλεξε κάτι που αγαπάς και ξεκίνα αμέσως!
Πηγή : .missbloom.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...