26 Σεπ 2012

Διακοπή λειτουργίας του βρετανικού τουριστικού γραφείου Sandy Travel

Το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο Sandy Murray, διέκοψε τη δραστηριότητά του ύστερα από 20 χρόνια λειτουργίας. Το γραφείο ήταν εξειδικευμένο στα ταξίδια κρουαζιέρας, γαμήλια ταξίδια και σε διακοπές σε μακρινούς προορισμούς......


Ο Σύνδεσμος Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA - Association of British Travel Agents) επιβεβαίωσε ότι το Sandy Travel, με έδρα το Normanton, Wakefield, σταμάτησε τις δραστηριότητές του και δεν είναι πλέον μέλος του. Το τουριστικό γραφείο ήταν εξειδικευμένο στα ταξίδια κρουαζιέρας, γαμήλια ταξίδια, οικογενειακές διακοπές, διακοπές με πούλμαν και σε διακοπές σε μακρινούς προορισμούς.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, Sandra Murray, είναι πολύ γνωστή στη βρετανική τουριστική αγορά και διοργανώνει τον ετήσιο Yorkshire Ball του ABTA. Εκπρόσωπος του ABTA δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος συνεργάζεται με το Sandy Travel “για να συνεχιστούν οι διακοπές των πελατών, με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση”. 

Ειδοποίηση του ABTA στην ιστοσελίδα του ενημερώνει τους πελάτες ότι οι κρατήσεις που είχαν γίνει μέχρι σήμερα στον τουριστικό πράκτορα ισχύουν και δε θα επηρεαστούν. Ωστόσο, πρόσθεσε: “Σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει πρόβλημα, γι’αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό πράκτορα για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας”.

Το Sandy Travel, που λειτουργούσε από το 1992, είχε λάβει σειρά βραβείων, όπως αυτό για το “Καλύτερο Ανεξάρτητο Πρακτορείο Ταξιδίων 2006” από το Travel Trade και το βραβείο “Top Shop” από την Travel Trade Gazette.

Πηγή : traveldailynews.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...